Connect with us

Stiri despre telefoane

Suma fabuloasa care a fost investita in GTA 6

Published

on

GTA 6, cel mai scump joc din istorie si sa recunoaste, tot mai asteptat! Deja asteptarea aceasta devine dureroasa pentru fanii acestei serii. Se discuta despre aceasta noua varianta de mult timp si in sfarsit, vestile bune incep sa apara.

Totlul acesta ar urma sa fie lansat chiar luna aceasta, conform surselor, dar nimic clar si oficial. Desi nu avem o data clara de aparitie, Rockstar a confirmat inca de la inceputul anului 2022 ca lucreaza la acest titlu. Eu au spus atat: “dezvoltarea activa pentru urmatorul titlu din seria Grand Theft Auto este in plin proces”.

In luna august a anului 2022, Take-Two Interactive, societatea mama a Rockstar, a confirmat din nou ca procesul de dezvoltare al GTA 6 este “bine pus la punct”, ca parte a raportului lor financiar.

Advertisement

gta 6 joc pret

Strauss Zelnick, seful de la Take-Two, a avut cateva declaratii ambitioase despre ce va reprezenta GTA 6: “Avand in vedere ca dezvoltarea noului joc din seria Grand Theft Auto este in plin proces, echipa de la Rockstar Games este hotarata sa stabileasca noi repere creative pentru acest serial, pentru industria noastra si pentru industria entertainmentului in general, exact asa cum a facut cu toate lansarile lor majore pana acum.”

Lansare GTA 6

Sa fie oare ziua de 17 mai 2023? Sunt fix 10 ani de zile de cand nu am mai avut parte de o noua variant, GTA 5 fiind lansat in data de 17 septembrie 2013.

Intr-o postare pe Twitter care a strans aproape 4 milioane de vizualizari, Dexerto Gaming afirma ca dezvoltarea lui GTA 6 a costat intre 1 si 2 miliarde de dolari.

Advertisement

Suma fabuloasa care a fost investita in GTA 6

Suma aceasta uriasa ar trebui sa se vada undeva si mai mult ca sigur, experienta grafica oferita va fi una de top, un gameplay pe masura, ceva impresionant.

Ca sa va faceti o idee asupra sumei vehiculate, va lasa mai jos un top 5 al celor mai scumpe jocuri din istorie:

  • Grand Theft Auto 5 (2013) – Investitia totala, inclusiv marketingul, pentru acest titlu a fost de aproximativ 265 milioane dolari, stabilind un record de costuri pentru industria jocurilor video.
  • Call of Duty: Modern Warfare 2 (2009) – Costurile totale ale acestui titlu, inclusiv promovarea, au atins valoarea de aproape 250 milioane dolari.
  • Star Wars: The Old Republic (2011) – Producatorul BioWare a cheltuit in jur de 200 milioane dolari pentru realizarea acestui joc.
  • Red Dead Redemption 2 (2018) – Rockstar a investit in jur de 180 milioane dolari pentru dezvoltarea si promovarea acestui titlu.
  • Destiny (2014) – Bungie a alocat in jur de 140 milioane dolari pentru crearea si lansarea acestui joc.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171