Connect with us

Stiri despre telefoane

TikTok scapa momentan in SUA, aplicatia nu mai este in pericol!

Published

on

Acum cateva zile, primeam vesti nu foarte bune. Fanii (din America) aplicatiei TikTok, aflau ca nu vor mai putea descarca aplicatia din Google Play. Ei bine, cei ce se ocupa de aplicatie, nu au stat pe loc si au contracarat.

Saptamana trecuta, TikTok a cerut unui judecator din Statele Unite sa blocheze ordinul din partea administratiei Trump de a interzice aplicația din Google Play Store / Apple App Store. Cererea a fost acceptata si iata ca acum, avem inclusiv un raspuns.

TikTok scapa momentan in SUA, aplicatia nu mai este in pericol!

Judecatorul Carl Nichols de la Curtea Districtuala a Statelor Unite / Districtul Columbia, a blocat acest ordin si iata ca prima runda a acestui conflict este castigata de catre TiK Tok.

Advertisement

Printr-o declaratie de presa, compania care administreaza aplicatia, a declarat: „Ne bucuram ca instanța a fost de acord cu argumentele noastre legale si a emis aceasta ordonanta care impiedica punerea in aplicare a interdictiei. Pe viitor, vom continua sa ne aparam drepturile in beneficiul comunitatii, dar si al angajaților nostri. In acelasi timp, vom incerca sa mentinem dialogul cu autoritatile

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171