Acasă Stiri despre telefoane

TikTok scapa momentan in SUA, aplicatia nu mai este in pericol!

0

Acum cateva zile, primeam vesti nu foarte bune. Fanii (din America) aplicatiei TikTok, aflau ca nu vor mai putea descarca aplicatia din Google Play. Ei bine, cei ce se ocupa de aplicatie, nu au stat pe loc si au contracarat.

Saptamana trecuta, TikTok a cerut unui judecator din Statele Unite sa blocheze ordinul din partea administratiei Trump de a interzice aplicația din Google Play Store / Apple App Store. Cererea a fost acceptata si iata ca acum, avem inclusiv un raspuns.

Judecatorul Carl Nichols de la Curtea Districtuala a Statelor Unite / Districtul Columbia, a blocat acest ordin si iata ca prima runda a acestui conflict este castigata de catre TiK Tok.

Printr-o declaratie de presa, compania care administreaza aplicatia, a declarat: „Ne bucuram ca instanța a fost de acord cu argumentele noastre legale si a emis aceasta ordonanta care impiedica punerea in aplicare a interdictiei. Pe viitor, vom continua sa ne aparam drepturile in beneficiul comunitatii, dar si al angajaților nostri. In acelasi timp, vom incerca sa mentinem dialogul cu autoritatile

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.