Acasă FIRMWARE Android 4.4 KitKat Disponibil Pe MediaTek MT6589

Android 4.4 KitKat Disponibil Pe MediaTek MT6589

4

Android 4.4 KitKat Disponibil Pe MediaTek MT6589

Telefoanele ce sunt dotate cu MediaTek 6589 sunt foarte numeroase, nu are rost sa le insir pe toate aici deoarece sunt foarte multe, in special telefoane “no name”, clone dar si romanesti precum Allview V1 Viper, UTOK 500 Q, Allview P5 QUAD, P6, Serioux Symbiosis X4 etc.

Sunt doua modele de MT6589: Unul ce ruleaza la o viteza de 1,2 Ghz si varianta 6589T de 1.5 GHz. Si cum sunt atat de numeroase si versiunile de Android pe care Google le scoate se inmultesc, nici developerii nu stau pe loc in special cei de la Cyanogenmod care sunt pe cale sa realizeze o versiune stabila CM11 pentru MediaTek 6589.

Asta nu inseamna ca imediat sau in curand o varianta customizata 4.4 KitKat va aparea pentru fiecare model in parte. Ramane la aprecierea fiecarui developer sau a unei comunitati  daca se doreste sau nu implementarea acestei versiuni de Android sub diverse forme pe terminalele dotate cu MT6589.

www

Deja pentru mai multe modele de telefoane a fost portata aceasta versiune in stadiul BETA si se lucreaza pentru diferite versiuni stabile fara bug-uri.

AICI aveti un exemplu, o versiune CM11 in stadiul BETA a fost deja implementata pe telefonul Wiko Stairway.
Asteptam si noi cu interes sa vedem KitKat pe telefoanele “romanesti” Allview, UTOK, E-Boda etc. dar totul depinde pana la urma de “tehnicienii” acestor firme.

4 COMENTARII

  1. Cu siguranta o sa apara peste ceva timp, daca nu o fac cei de la Allview mai mult ca sigur o vor face developerii amatori de pe xda sau alte site-uri de profil. Sa nu uitam ca acest model este vandut in mai multe tari sub mai multe denumiri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here