Connect with us

Stiri despre telefoane

Cum sa schimbi la Digi internet parola WiFi si numele retelei

Published

on

DIGI, asa schimbi rapid parola WiFi si numele retelei  – Schimbarea numelui de retea (SSID) si parolei retelei Wi-Fi sunt doua dintre cele mai importante aspecte pe care orice utilizator de internet ar trebui sa le stie.

Desi aceste detalii pot parea tehnice si complicate, in realitate, nu sunt deloc asa.

Daca aveti internet acasa de la DIGI (si probabil aveti), cu siguranta ati observat ca in mod default, numele retelei este unul cat se poate de complicat, sa nu mai vorbim despre parola routerului, cea pe care trebuie sa o introduceti in telefon/laptop/computer/televizor, etc., atunci cand vreti sa va conectati la net.

Advertisement

Aceste date sunt scrise pe spatele echipamentului si este aproape imposibil sa le retineti. Daca vrei sa te conectezi un un dispozitiv nou sau atunci cand ai oaspeti si iti cer parola, trebuie sa te duci la router si sa cauti parola complicata.

Dar va arat acum o metoda simpla, cu ajutorul ei puteti seta rapid orice parola vreti si puteti da un nume nou retelei de WiFi.

Pentru a face asta, ne folosim de contum nostru de la DIGI, probabil ca deja aveti asa ceva. In cazul in care nu aveti, recomand sa va faceti, este rapid si simplu, puteti sa va platiti facturile online sau sa aveti acces la alte informatii.

Advertisement

Cum sa schimbi la Digi internet parola WiFi si numele retelei

  • Ne conectam la cont si alegem “serviciile mele”. Apoi, de aici vom cauta si accesa “internet”, zona in care sunt disponibile mai multe setari.
  • Mai departe, alegem “schimba date WiFi si parola”. Se va deschide o noua fereastra si bifam reteaua pentru care dorim sa facem modificarile dorite.
  • Alegem noua denumire pentru retea, introducem parola dorita de 2 ori, apasam pe “schimba parola” si gata!

Cum sa schimbi la Digi internet parola WiFi si numele retelei

Acum, intra pe telefonul mobil sau pe alt gadget conectat la retea si vei vedea noua denumire a retelei tale WiFi si vei constata ca parola a fost schimbata cu cea aleasa de tine.

Trebuie sa citesti si:

Exclusiv! Ce model din China este Allview Auto si costa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des