Digi Storage De La RDS : Servicii Cloud

Compania RDS a anuntat astazi lansarea unui serviciu de stocare CLOUD avand cel mai mic pret pentru cel mai mare spatiu de stocare asa cum se lauda chiar ei.

Interesant este ca ai gratuit spatiu de stocare 20 GB in Cloud si contra sumei de 3 lei/luna primesti 50 GB spatiu stocare. Preturile mi se par ok si sunt sub ale altor companii ce ofera servicii de stocare.

Pentru cine nu stie ce inseamna CLOUD : Pe scurt, iti faci cont si nu mai ai problema stocarii fisierelor tale de orice fel ar fi ele. Nu te mai temi ca ai putea sa le pierzi din cauze accidentale sau mecanice.Nu mai ai nevoie de cd-uri, carduri sau hard-disk-uri externe pentru a stoca informatia. Cand vrei sa le recuperezi sau sa le vizionezi, iti accesezi contul si le ai la dispozitie oricand si oriunde te-ai afla.

Digi Storage De La RDS : Servicii Cloud Ieftine

Beneficiezi de avantajele Digi Storage, daca esti abonat la internetul fix al RCS & RDS, Digi Net Fiberlink. Primesti spatiu gratuit de 20 GB daca esti abonat la Fiberlink 500 sau Fiberlink 1000.

[box type=”info” ]Cu Digi Storage, ai mobilitate maxima si acces de oriunde, la informatiile si documentele importante pentru tine. Stochezi documentele tale in acest spatiu-virtual, pe care ti-l punem la dispozitie inclusiv gratuit. Iti oferim un punct unic de stocare a datelor (hard-disk virtual). Poti incarca aici documentele personale – fisiere, foto, filme etc. Poti accesa documentele tale oriunde dispui de conexiune la internet si de pe orice tip de dispozitiv[/box]

CITESTE SI:  Xiaomi MI A2 Lite poate fi deja cumparat, iata pret

Poti utiliza un PC  cu Windows, Linux sau Mac OS X sau un dispozitiv mobil Android sau IOS. Aplicatia pentru telefoane sau tablete Android se poate descarca gratuit din Google Play.

Untitled Digi Storage De La RDS : Servicii Cloud Ieftine

[box type=”info” ]Poti utiliza Digi Storage din orice retea si de pe orice device. Dar daca te afli in reteaua de fibra optica a RCS & RDS, unde dispui de viteze de transfer al datelor de pana la 1000 Mbps, vei avea cel mai rapid acces la informatii: foto, video, filme, fisiere de orice tip! Utilizand Digi Storage in reteaua Digi Net, poti incarca si descarca informatia mai repede de cateva ori fata de cum o poti arhiva cu orice alta aplicatie de stocare a datelor. Dispui de superviteze de download si upload si de o retea performanta de internet, care asigura transferul rapid al datelor tale. Descarci documente de 50 GB in numai 17 minute, fata de peste 3 ore de care ai nevoie cand utilizezi alte aplicatii, in alte retele de internet.[/box] sursa

Untitled Digi Storage De La RDS : Servicii Cloud Ieftine

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

Sunt de acord