Connect with us

Android P – cum arata, ce aduce nou si imaginile de fundal, acestea pot fi descarcate folosind link-ul pe care-l gasiti la finalul articolului.

Android P (9) nu a primit o denumire oficiala pana acum, asta inseamna ca pentru moment, ne raportam la o litera, “P”. Ca o parere personala, cei de la Google se grabesc putin cu noile versiuni si lanseaza cate una noua in fiecare an. Insa, am putea privi lucrurile si altfel.

Android P (9) - cum arata, ce aduce nou si imaginile de fundal

Nu este neaparat o prooblema a celor de la Google, poate ca producatorii nu tin pasul si nu sunt in stare sa actualizeze mai repede terminalele lor la noile versiuni. Oricum ar fi si intr-un final, utilizatorul este oarecum dezorientat.

Sistemul de operare Android a fost lansat initial in data de 23.09.2008.

Spre exemplu, Samsung Galaxy S8 este lansat acum un an si abia recent a primit Android 8 OREO. Cu toate stea, Android P sta la usa si probabil, S8 va primi aceasta actualizare peste un an…

Cum se va numi noul Android P, 9.0? CITESTE AICI.

Insa, Android P vine si cu cateva aspecte care erau necesare. Desigur, utilizatorul final poate nu-si da seama, insa un astfel de sistem de operare nu trebuie judecat numai gandindu-ne la interfata. In spatele ei, sunt procese mult imbunatatite, securitate mai buna si optimizare pentru o performanta mai buna. Sa nu uitam si de noile tehnologii sau trenduri.

Unul dintre trenduri este “bretonul”, acel notch imprumutat de la iPhone x. Avand in vedere ca in ultima perioada au aparut tot mai multe telefoane cu notch care nu sunt optimizate pentru un astfel de display, cei de la Google trebuie sa tina pasul. Astfel, Android P va fi optimizat inclusiv pentru astfel de panouri.

Android P (9) - cum arata, ce aduce nou si imaginile de fundal

In plus, au aparut imagini de fundal mai atractive si schimbari la nivelul setarilor rapide si al notificarilor.

Android P (9) - cum arata, ce aduce nou si imaginile de fundal

Vor fi schimbari la nivel de design si pentru zona de setari, observam o schimbare in bine fata de Android Oreo sau Android Nougat. Sunt iconite mai colorate si redesenate. Insa, stim ca multi producatori au o interfata proprie, asa ceva vom vedea pe telefoanele cu un Android P necustomizat!

Android P (9) - cum arata, ce aduce nou si imaginile de fundal

Cand vom tine apasat butonul “power”, vom avea parte de o alta schimbare, asa cum vedem in imaginea de mai sus. Acestea sunt numai detalii legate de “suprafata” noului Android P, ceea ce ne intereseaza pe noi.

Cand vor fi anuntate toate modificarile si din interior, veti afla si voi, tot de aici.

Pana atunci, spuneam ca sunt si imagini de fundal noi. Din fericire, sunt mai vesele si mai frumoase fata de cele pe care deja le vedem pe Nougat sau Oreo.

Android P (9) - cum arata, ce aduce nou si imaginile de fundal

Sunt nu mai putin de 18 la numar, la rezolutie 1080p. Acestea pot fi descarcate de AICI. Parola: 985403

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!

5 Comments

5 Comments

 1. Anonim

  martie 9, 2018 at 10:52

  Si Google se grabeste si de multe ori nu ofera nimic senzational. Parerea mea, cel mai mare salt a fost cand a aparut KitKat, apoi Lollipop a fost ceva nou, imbunatatit un pic cu Marshmallow si Nougat – imbunatatit sau stricat (la viteza la care se face update fara probleme) cu Oreo. Poate P va fi din nou un salt mai mare, cel putin la grafica asa pare. Un pic spre meniurile de iPhone parca la primele capturi.

 2. Anonim

  martie 9, 2018 at 11:11

  Daca alea sunt “vesele si frumoase” … apai ar fi bine sa-mi caut de pe acum niste imagini adevarate :))))))))))))))))))

  • Androidro.ro

   martie 9, 2018 at 11:22

   Fata de cele de pe oreo sau nougat!

  • Anonim

   martie 9, 2018 at 11:26

   Pe Oreo am 3 care chiar îmi plac ….pe Nougat nu mai știu ce aveam…..am primit biscuiți prea repede….

 3. Ioto14

  martie 9, 2018 at 17:05

  Trec de la Andreoid 8 (Oreo) la android 9 parca prea repede , nu stiu de ce dar presimt ca nu o sa iaa ceva bun din graba asta

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *