Acasă Stiri Android Si Noutati Android P (9) – cum arata, ce aduce nou si imaginile de...

Android P (9) – cum arata, ce aduce nou si imaginile de fundal

5
nofollow

Android P – cum arata, ce aduce nou si imaginile de fundal, acestea pot fi descarcate folosind link-ul pe care-l gasiti la finalul articolului.

Android P (9) nu a primit o denumire oficiala pana acum, asta inseamna ca pentru moment, ne raportam la o litera, “P”. Ca o parere personala, cei de la Google se grabesc putin cu noile versiuni si lanseaza cate una noua in fiecare an. Insa, am putea privi lucrurile si altfel.

android p

Nu este neaparat o prooblema a celor de la Google, poate ca producatorii nu tin pasul si nu sunt in stare sa actualizeze mai repede terminalele lor la noile versiuni. Oricum ar fi si intr-un final, utilizatorul este oarecum dezorientat.

Sistemul de operare Android a fost lansat initial in data de 23.09.2008.

Spre exemplu, Samsung Galaxy S8 este lansat acum un an si abia recent a primit Android 8 OREO. Cu toate stea, Android P sta la usa si probabil, S8 va primi aceasta actualizare peste un an…

Cum se va numi noul Android P, 9.0? CITESTE AICI.

Insa, Android P vine si cu cateva aspecte care erau necesare. Desigur, utilizatorul final poate nu-si da seama, insa un astfel de sistem de operare nu trebuie judecat numai gandindu-ne la interfata. In spatele ei, sunt procese mult imbunatatite, securitate mai buna si optimizare pentru o performanta mai buna. Sa nu uitam si de noile tehnologii sau trenduri.

Unul dintre trenduri este “bretonul”, acel notch imprumutat de la iPhone x. Avand in vedere ca in ultima perioada au aparut tot mai multe telefoane cu notch care nu sunt optimizate pentru un astfel de display, cei de la Google trebuie sa tina pasul. Astfel, Android P va fi optimizat inclusiv pentru astfel de panouri.

android p

In plus, au aparut imagini de fundal mai atractive si schimbari la nivelul setarilor rapide si al notificarilor.

android p

Vor fi schimbari la nivel de design si pentru zona de setari, observam o schimbare in bine fata de Android Oreo sau Android Nougat. Sunt iconite mai colorate si redesenate. Insa, stim ca multi producatori au o interfata proprie, asa ceva vom vedea pe telefoanele cu un Android P necustomizat!

android p

Cand vom tine apasat butonul “power”, vom avea parte de o alta schimbare, asa cum vedem in imaginea de mai sus. Acestea sunt numai detalii legate de “suprafata” noului Android P, ceea ce ne intereseaza pe noi.

Cand vor fi anuntate toate modificarile si din interior, veti afla si voi, tot de aici.

Pana atunci, spuneam ca sunt si imagini de fundal noi. Din fericire, sunt mai vesele si mai frumoase fata de cele pe care deja le vedem pe Nougat sau Oreo.

android p

Sunt nu mai putin de 18 la numar, la rezolutie 1080p. Acestea pot fi descarcate de AICI. Parola: 985403

5 COMENTARII

  1. Si Google se grabeste si de multe ori nu ofera nimic senzational. Parerea mea, cel mai mare salt a fost cand a aparut KitKat, apoi Lollipop a fost ceva nou, imbunatatit un pic cu Marshmallow si Nougat – imbunatatit sau stricat (la viteza la care se face update fara probleme) cu Oreo. Poate P va fi din nou un salt mai mare, cel putin la grafica asa pare. Un pic spre meniurile de iPhone parca la primele capturi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here