Connect with us

Stiri despre telefoane

Motorola Edge 30 Ultra primeste certificare 3C, incarcare la 125W

Published

on

Motorola Edge 30 Ultra primeste certificare 3C, incarcare la 125W si asta inseamna ca aflam inca un detaliu important in legatura cu cel mai asteptat Motorola din ultimii ani. Putem spune asa, acest smartphone va aduce cu el o schimbare de abordare a companiei, un design fresh, camera cu senzor de 200MP si un hardware de top.

Cu toate ca Motorola are si acum telefoane ce pot fi numite de top, pot spune ca am simtit ca nu sunt chiar complete si parca au facut anumite compromisuri. Sunt sanse mari ca acestea sa nu mai fie intalnite in cazul modelului pe care il cunosteam sub denumirea de “Frontier“.

Edge 30 Ultra

Dar acesta era numai un nume de cod, Edge 30 Ultra se va numi la nive international si in China se va vinde sub denumirea de Edge X30 Pro. 3C, sau „CCC” (Certificarea China CCC) este un sistem obligatoriu de certificare a produselor cu scopul de a proteja securitatea consumatorului prin supravegherea produselor referitoare la sanatate, igiena, securitate, mediu și antifrauda.

Advertisement

Edge 30 Ultra baterie

Aflam prin intermediul lor ca acest falgship va avea o incarcare rapida, adica 125W. Captura de mai sus ne dezvaluie si anumite detalii tehnice, unele ce tin de acumulator/charger. Aspectul acestui telefon este deja cunoscut in totalitate, nu ne va lua prin surprindere in momentul aparitiei.

Motorola Edge 30 Ultra primeste certificare 3C, incarcare la 125WRemarcam ca in prima poza se observa clar o camera de selfie amplasata central, dar aceasta lipseste din imaginea de mai sus, una care se presupune ca ar fi reala. Acesta ar fi unul dintre putinele mistere legate de design.

Motorola Edge 30 Ultra va avea un display cu rata de refresh de 144Hz, tehnologie OLED, rezolutie FHD+, diagonala de 6.73 inch si senzorul de amprente integrat. Procesor Snapdragon 8+ Gen 1, acumulator de 4500 mAh, sistem de operare Android 12 cu interfata MyUX si chiar incarcare wireless la 50W.

60MP, aceasta ar fi rezolutia camerei de selfie, una destul de mare si rar intalnita. In spate, domina un senzor de 200MP cu stabilizare optica si alaturi, o camera de 50MP ultrawide plus inca una telephoto de 12MP. Telefonul va fi prezentat in luna iulie si cu siguranta, pretul va sari de 1000 USD.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des