Acasă Stiri Android Si Noutati Android Wear Noul Sistem De Operare Google

Android Wear Noul Sistem De Operare Google

0

Android Wear este un nou sistem de operare anuntat de prestigioasa companie Google dar nu este destinat telefoanelor mobile si tabletelor, fara insa a fi o concurenta pentru Android. Este vorba de un nou sistem de operare destinat special dispozitivelor precum ceasuri inteligente.

Android Wear se pare ca va fi customizat special pentru comenzile vocale pentru o interactiune perfecta cu posesorul dispozitivului si deja companii de renume precum Motorola, Asus, Samsunh, HTC dar si LG vor lansa astfel de produse ce vor rula noul sistem de operare Android Wear.

Android Wear Noul Sistem De Operare Google

Untitled Android Wear Noul Sistem De Operare Google

Primul astfel de dispozitiv va fi al companiei Motorola si va numi  Moto 360 “It’s time to design the modern tim”, un ceas ce are un design clasic insa are un “creier” inteligent. Motorola  Moto 360 se va lansa peste numai cateva luni, in vara si va fi capabil de navigare GPS, socializare dar poate fi transformat cu usurinta intr-un ceas simplu fara sa-ti dai seama ca este unul inteligent.

Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here