Acasă TELEFOANE Cum Deosebesti Un Telefon Original De O Clona

Cum Deosebesti Un Telefon Original De O Clona

0

Cum Deosebesti Un Telefon Original De O Clona ? In 2014 este o intrebare cu un raspuns destul de dificil deoarece tehnologia a avansat si o data cu ea si piata telefoanelor mobile. Poate ca unii cauta clone ale celebrelor modele de telefoane mobile sau poate ca unii se pacalesc achizitionand o copie fara sa isi dea seama bucurandu-se ca au facut economie la bani.

UPDATE – AICI unboxing in romana si detalii pentru o clona de Samsung Galaxy S5.

E greu in cuvinte sa explici cum poti face aceste diferente mai ales ca cele mai bune replici sunt aproape identice cu originalul in anumite cazuri chiar si dimensiunile sunt identice, acesoriile putand fi compatibile fara niciun fel de problema de la un model la altul

Si interfata sistemului de operare Android este customizata puternic, o copie de iPhone 5 sau 5 S are customizat sistemul de operare Android atat de puternic incat poti jura ca este IOS. Si interfata Touchwizz de la Samsung este “imprumutata” pe foarte multe replici de Samsung Galaxy S3, S4, S5 sau pe seria Note.

Cum Deosebesti Un Telefon Original De O Clona

Asa cum spuneam, e greu sa-ti dai seama uitandu-te doar pe niste poze, motiv pentru care am sa va prezint o serie de clipuri foarte interesante ce fac corect diferenta dintre clona si original.

Samsung Galaxy Note 3 Original VS Clona

Samsung Galaxy S3 Original VS Clona

Samsung Galaxy S4 Original VS Clona

iPhone 5 Original VS Clona

iPhone 5S Original VS Clona

HTC ONE Original VS Clona


Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here