baterie

Trimiterea locatiei de pe Google Harti pe WhatsApp, cum se face?

Trimiterea locatiei de pe Google Harti pe WhatsApp, cum se face?

Trimiterea locatiei de pe Google Harti pe WhatsApp – un tutorial rapid si destul de simplu, am sa va arat cat este de usor sa trimiti locatia exacta de pe una dintre cele mai populare aplicatii de navigare.

Locatia cu tot cu indicii clare de orientare, asta in cazul in care cel ce o asteapta, nu se descurca cu o harta simpla si cu traseul pe care il face aplicatia Google Maps (Harti). Deci, cand cineva iti spune “trimite-mi si mie locatia pe WhatsApp”, iata ce trebuie sa faci.

Trimiterea locatiei

Se presupune ca deja ai deschis “Harti” si destinatia o ai setata. Indicatii mai precise de atat, chiar ca nu pot fi trimise, orientare la nivel de nume de strada si sensuri giratorii, intersectii, etc.

Cu aplicatia “Harti” deschisa, trebuie sa apesi pe cele 3 puncte din partea dreapta (sus) a ecranului. Ti se va deschide un nou meniu, inclusiv o optiune “distribuie indicatiile de orientare”.

Dupa ce ai apasat acolo, vei vedea o noua fereastra. Poti distribui nu numai pe WhatsApp, dar ai poisbilitatea sa postezi pe FB, sa trimiti un mail, SMS, inclusiv prin Facebook Messenger. Insa, in cazul nostru, apasam pe WhatsApp.

Alegem persoana dorita si mesajul va fi trimis. Atentie insa, trebuie sa apasati si pictograma de “trimite”. In caz contrar, puteti avea impresia ca deja au fost trimise indicatiile, dar ele raman afisate numai in pagina voastra!

Trimiterea locatiei

Asa cum vedeti in captura de mai jos, indicatiile de orientare sunt cat se poate de explicite si la final, exista inclusiv un link catre aplicatie. Daca cel ce primeste va da click pe acel link, se va deschide aplicatia Google Harti cu traseul gata stabilit!