Connect with us

Stiri despre telefoane

Trimiterea locatiei de pe Google Harti pe WhatsApp, cum se face?

Published

on

Trimiterea locatiei de pe Google Harti pe WhatsApp – un tutorial rapid si destul de simplu, am sa va arat cat este de usor sa trimiti locatia exacta de pe una dintre cele mai populare aplicatii de navigare.

Locatia cu tot cu indicii clare de orientare, asta in cazul in care cel ce o asteapta, nu se descurca cu o harta simpla si cu traseul pe care il face aplicatia Google Maps (Harti). Deci, cand cineva iti spune “trimite-mi si mie locatia pe WhatsApp”, iata ce trebuie sa faci.

Trimiterea locatiei

Se presupune ca deja ai deschis “Harti” si destinatia o ai setata. Indicatii mai precise de atat, chiar ca nu pot fi trimise, orientare la nivel de nume de strada si sensuri giratorii, intersectii, etc.

Advertisement

Cu aplicatia “Harti” deschisa, trebuie sa apesi pe cele 3 puncte din partea dreapta (sus) a ecranului. Ti se va deschide un nou meniu, inclusiv o optiune “distribuie indicatiile de orientare”.

Dupa ce ai apasat acolo, vei vedea o noua fereastra. Poti distribui nu numai pe WhatsApp, dar ai poisbilitatea sa postezi pe FB, sa trimiti un mail, SMS, inclusiv prin Facebook Messenger. Insa, in cazul nostru, apasam pe WhatsApp.

Alegem persoana dorita si mesajul va fi trimis. Atentie insa, trebuie sa apasati si pictograma de “trimite”. In caz contrar, puteti avea impresia ca deja au fost trimise indicatiile, dar ele raman afisate numai in pagina voastra!

Advertisement

Trimiterea locatiei

Asa cum vedeti in captura de mai jos, indicatiile de orientare sunt cat se poate de explicite si la final, exista inclusiv un link catre aplicatie. Daca cel ce primeste va da click pe acel link, se va deschide aplicatia Google Harti cu traseul gata stabilit!

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
2 Comments

2 Comments

 1. Alin

  august 17, 2020 at 09:49

  Legat de asta, ti-am mai recomandat si in trecut:
  PRIN ACEASTA METODA VA PUTETI SUPRAVEGHEA COPIII ( sau orice persoana isi da acordul)INTR-UN MOD GRATUIT. LA COMPLETAREA LUI COSMIN, DUPA CE FACETI CE ZICE EL AICI ,APLICATIA O SA VA INTREBE PT CAT TIMP IAR DACA DORITI SA VEDETI PE UNDE VA UMBLA JUNIORII IN ORICE SECUNDA SELECTATI ” PENTRU TOTDEAUNA”.
  Dupa aceea ,de cate ori doriti sa vedeti zona pe unde se plimba respectivii pur si simplu intrati in aplicatia “Harti” click pe litera aceea micuța din dreapta sus linga simbolul microfon ,apoi apasati pe ” afisarea locatiei” si o sa vedeti in timp real juniorii,sotia sau pe cine ati convenit dvs.Bineinteles ca respectivii trebuie sa aibe datele si gps-ul deschise
  Este simplu si gratuit!

  • Vasile ursu

   aprilie 14, 2022 at 06:36

   Simplu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des