Connect with us

Stiri despre telefoane

Apare inca o functie noua in WhatsApp, blocarea conversatiilor

Published

on

Blocarea conversatiilor este o noua caracteristica a popularei aplicatii WhatsApp, informatii despre aceasta fiind aparute ieri, 15 mai 2023, chiar pe blogul oficial. Sa vedem despre ce este vorba (nu ni se spune cand va fi disponibila).

Functia promite sa ofere un nivel suplimentar de securitate pentru mesajele utilizatorilor, intentia este de a oferi noi modalitati de a mentine confidentialitatea si securitatea mesajelor private.

“Blocarea conversatiilor” muta orice discutie blocata intr-un folder separat, inaccesibil fara parola sau datele biometrice ale utilizatorului, cum ar fi amprenta digitala. In plus, notificarile pentru aceasta discutie nu vor mai arata continutul mesajelor, sporind astfel confidentialitatea.

Advertisement

Apare inca o functie noua in WhatsApp, blocarea conversatiilor

Acest lucru poate fi util in situatii in care telefonul este folosit de mai multe persoane, sau atunci cand altcineva are acces la telefonul vostru, exact in momentul in care primiti un mesaj important. O conversatie poate fi blocata prin selectarea numelui acesteia din lista de discutii si apoi alegerea optiunii de blocare. Pentru a accesa din nou aceste discutii, utilizatorii vor trebui sa introduca parola sau sa foloseasca datele biometrice inregistrate pe dispozitiv.

Se asteapta ca in lunile urmatoare sa fie adaugate mai multe optiuni de securitate la aceasta caracteristica, inclusiv posibilitatea de a bloca discutiile pe dispozitivele asociate si de a seta parole personalizate pentru fiecare discutie in parte, permitand astfel utilizarea unei parole unice, diferita de cea a telefonului.

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des