Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Aplicatia AnTuTu s-a schimbat complet si afiseaza scoruri mai mari

Published

on

Aplicatia AnTuTu s-a schimbat complet si afiseaza scoruri mai mari, este o schimbare radicala si din toate punctele de vedere. Fata de versiunile precedente, totul arata diferit in noul AnTuTu. De la interfata principala si pana la testul in sine, au fost adaugate functii si optiuni noi.

Ciudat este ca acum, noul AnTuTu face telefoanele mai performante si nu stiu cat de ok este asta. Toate topurile vor fi date peste cap…

Grafica noua din testele video:

Advertisement

Am testat acelasi telefon, atat cu varianta noua, cat si cu varianta anterioara. Scorurile sunt destul de diferite.

Astfel, in versiunea noua (AnTuTu v7), Samsung Galaxy S8 Plus a obtinut 197579 puncte iar in varianta anterioara, acelasi telefon cu acelasi sistem de operare, a obtinut 173837 puncte!

Mergand pe o logica asemanatoare, asta ar insemna ca un telefon ce obtinea in trecut in jur de 25000 puncte, acum poate afisa si 40000. Problema este ca actuala versiune de AnTuTu (v7), nu mai poate fi instalata pe telefoanele mai slab dotate.

Advertisement

Desigur, AnTuTu este numai o aplicatie si nimic altceva. Cu toate astea, probabil ati vazut ca toate publicatiile online o folosesc atunci cand realizeaza recenzii. Fiind o aplicatie schimbata complet, am observat ca nici clasamentul nu este updatat, asta inseamna ca pentru moment, nu pot fi comparate diverse modele de telefoane direct din interfata aplicatiei.

Iata cum arata noua aplicatie AnTuTu:

Noul AnTuTu v7 poate fi descarcat gratuit din Google Play. In cazul in care aveti un telefon mai slab, de acum, nu veti mai putea folosi aplicatia si veti fi instiintati ca terminalul vostru nu este compatibil cu aceasta aplicate.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
2 Comments

2 Comments

  1. Ioto14

    februarie 15, 2018 at 17:35

    Eu miam dat seama ca s-a schimbat cu putin timp dupa ce s-a schimbat , cand am vazut ca in review-urile voastre il folosit isi am zis sa il incec si eu , si ce sa vezi dupa ce il instalez nu este nici-o asemanare , apoi am auzit si eu ca s-a schimbat .

  2. aileni flavius

    februarie 15, 2018 at 17:44

    Oricum nu o folosesc…si nici inainte nu ii acordam mare importanta!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des