Connect with us

Stiri despre telefoane

Buhnici si iPhone 12 Mini, cum a ajuns celebru in toata lumea!

Published

on

Buhnici si iPhone 12 Mini, cum a ajuns celebru in toata lumea! George Buhnici este unul dintre cei mai mari youtuberi din Romania si are aproape 1.000.000 de abonati.

Asa cum era de asteptat si avand in vedere succesul, cei de la Apple l-au selectat pentru a face o recenzie noului telefon, Apple 12 Mini. Numai ca, recenziile nu ar fi trebuit sa apara mai devreme de 6 noiembrie 2020 si posibil ca George Buhnici sa-i fi suparat pe cei de la Apple.

 

Advertisement

Conform stiridirecte.roAceste imagini au ajuns și pe birourile celor de la Apple care nu au fost deloc încântați de gafa făcută de George Buhnici. Cel mai probabil, departamentul Legal de la Apple deja îi pregătește un proces costisitor lui George Buhnici și îl va scoate de pe losta scurtă, a oamenilor care primesc mai devreme noile dispozitive Apple. Acum întrebarea rămâne dacă George Buhnici chiar a comis o gafă fără să-și dea seama, sau a fost o treaba gândită, prin care să-și ducă notorietatea și mai departe pe Youtube și în lumea tehnologiei…”

Clipul a fost sters de Buhnici la putin timp dupa ce l-a urcat pe YouTube, asta inseamna ca si-a dat seama ca a facut o eroare. Cert este ca acest clip a fost salvat repede de alti youtuberi si a fost repostat stirea a ajuns in toata lumea. Numeroase publicatii de top au scris articole pe aceasta tema, un exemplu este aici.

Cei de la go4it.ro ne spun ca “Întrucât Apple nu are o prezență oficială în România, iar telefonul a fost obținut prin metode independente (George Buhnici susține că este telefonul cuiva care nu dorește să își dezvăluie identitatea), acesta nu era limitat de un astfel de contract. Faptul că a ascuns clipul sugerează însă că cineva de la Apple ar fi băgat de seamă.”

Advertisement

Filmul a fost repostat de canalul UnrealProductions (pe YouTube). Nu-mi dau seama de ce George Buhnici a procedat asa. Fie dintr-o simpla eroare a dat drumul la clip (dar se pare ca a fost ceva live), fie cu buna stiinta si cu acceptul celor de la Apple. Intrebarea ramane – daca totul este ok si avea acceptul companiei, de ce a sters filmul?

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Anonim

    octombrie 31, 2020 at 21:52

    Nu stiu ce lista scurta au cei de la Apple, dar parerile acestui papagal nu m-au interesat niciodata.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171