Connect with us

Stiri despre telefoane

Compania de curierat ultra rapid BeeFast ajunge in Brasov

Published

on

La aproximativ 2 ani din momentul lansarii, aceasta companie face un pas spre acoperirea nationala si stim ca in anumite momente, este nevoie mare de de curierat rapid (chiar si de acest gen). Insa, cei de la BeeFast spun ca serviciile lor se incadreaza la ultra-rapid, comenzile fiind livrate intr-un timp mediu de 35 de minute, fata de 55 de minute cat este promisiunea de livrare in zona Bucuresti-Ilfov.

Clientii care deja sunt integrati in aceasta platforma, vor putea face livrari ultra-rapide prin intermediul curierilor BeeFast provin din domenii precum HoReCa, florarii, gift shops, produse bio, electronice, etc.

Pentru prima luna de funcționare in Brasov, aceasta compania planuieste sa ajunga la o medie de 100 comenzi zilnice. Pana la finele anului 2021, vor sa ajunga la o medie de 250-300 comenzi pe zi, o treime din numarul de comenzi livrate zilnic in regiunea București-Ilfov.

Advertisement

Compania de curierat ultra rapid BeeFast ajunge in Brasov

O veste buna pentru primii 50 de clienti, acestia se vor bucura de dezvoltarea magazinului online și integrarea soluției de livrare gratuita. Daca este sa ne uitam si la costul pentru fiecare livrare, acesta va fi unic pentru inceput. Adica 15 lei, indiferent de numarul de kilometri. Cei ce vor integra BeeFast in opțiunile de livrare vor primi o reducere de 10% pentru primele trei luni de contract.

Compania de curierat ultra rapid BeeFast ajunge in Brasov

Luna aceasta, BeeFast si-a marit programul de livrare in Bucuresti, functionand in intervalul 10.00-24.00. Schimbarea a venit pe fondul solicitarilor in crestere pentru livrari in a doua parte a zilei, in special pentru clientii din zona HoReCa, dar si pentru produse din categoria farmaceutica sau produse alimentare.

Cat castiga un curier BeeFast? Aflam de la ei:

BeeFast este cel mai hot și agil serviciu de livrare din București. Am crescut într-un an cat alții în 7 și avem nevoie de tine! Poți caștiga pana la 8000 lei/luna daca ești hotarat, rapid și cunoști strazile din București ca în palma

Advertisement

In Bucuresti, comenzile din intervalul 10.00-15.00 reprezinta 53% din livrari, concentrate in special in intervalul pranzului. Livrarile solicitate pentru a doua parte a zilei reprezinta 47%, iar estimarile arata ca procentele vor fi asemanatoare si pentru clientii din Brasov.

sursa foto

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171