Aplicatia Busuioc, la caterinca dar sute de mii de descarcari!

Aplicatia Busuioc am descoperit-o uitandu-ma putin in Google Play, mai exact printre aplicatiile care se afla in top la ora actuala. Si nu mica mi-a fost mirarea cand am vazut ca are aproape jumatate de milion de descarcari, are un rating mare, 4.4 la ora la care scriu acest articol si am mai vazut ca cei care au instalat-o s-au amuzat copios pe seama ei, sau cu ajutorul ei mai bine spus.

Am instalat-o si eu, nu m-a convins insa este o aplicatie funny pana la urma.

Ce face de fapt aplicatia Busuioc?

Ea nu face mai nimic, apesi pe butonul “sfinteste” misti telefonul in stanga si in dreapta, il dai la maxim si apoi auzi cum un preot sfinteste ceva pe acolo, poate fi amuzanta, poate sa nu fie si depinde de persoana. 

CITESTE SI:  TOP 10 aplicatii Android utile pentru telefon, februarie 2017

888

Dezvoltatorul spune cam asa:

Gata cu vizitele repetate la biserică şi mirosul apăsător de tămâie! Prin simpla agitare, Busuioc Automat 3000 emană particule de har concentrat care nu omoară dracii, dar îi deranjează, iar aceştia îţi vor părăsi locuinţa, maşina, barca sau elicopterul aproape instantaneu.
Pe măsură ce alungii dracii sfinţind persoane sau obiecte, poţi creşte în rang! Aplicaţia noastră vine astfel în ajutorul celor care iau în calcul o carieră de exorcist full-time.

Spuneam ca din curiozitate am instalat-o si eu, ea arata cam asa pe un telefon mobil – are chiar si tutorial 😉

7777

Observ ca ti se ofera si diverse ranguri, probabil in functie de cat de mult o folosesti, aplicatia Busuioc poate fi descarcata gratuit de AICI.

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Samsung Galaxy Grand

Compania sud-coreeana Samsung lanseaza un nou smartphone si anume Galaxy Grand un...
Citeste tot

2 Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *