Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Aplicatia Dacia pentru conectat telefonul la masina

Published

on

Aplicatia Dacia Media Control – A intrat si Dacia mai tare in tehnologie si a reusit sa lanseze o aplicatie proprie, una care se poate dovedi utila pentru cei ce au in garaj un Logan, Sandero si nu cred ca sunt putini.

Poate fi instalata pe telefon si utilizata de oricine, nu conteaza daca ai sau nu o masina Dacia. Insa, pentru a o putea utiliza la adevaratul potential, este bine sa ai un autoturism Dacia si echipat cu cu sistemul Media Control. Dacia ne precizeaza clar ca este compatibila cu a treia generatie de modele Dacia Sandero, Dacia Sandero Stepway și Dacia Logan.

Dacia Media Control de conectat telefonul la masina

Asa cum deja am aflat, noua generatie de autoturisme este dotata cu un suport special pentru telefoanele mobile si plasand dispozitivul in acel loc, acesta poate tine loc de un sistem multimedia dedicat. Exista si un port USB dedicat pentru incarcarea telefonului, dar si pentru comunicarea acestuia cu autoturismul.

Advertisement

Este practic un loc in bord in care introducem telefonul mobil, nimic mai mult sau ceva mai special. Dar este bine ca exista asa ceva. Am rasfoit putin aceasta aplicatie si da, pot spune ca simplifica interactiunea cu telefonul mobil in momentul in care esti la volan. Iti ofera acces mai rapid si mai facil la Radio, GPS, telefon, poti vizualiza si anumite date in timp real ce au legatura cu functiile autoturismului.

Aplicatia Dacia pentru conectat telefonul la masina – Media Control

Iata si descrierea aplicatiei, asa cum apare ea in Google Play:

 • Cu Dacia Media Control, poți utiliza cu ușurință smartphone-ul în timpul condusului.
 • Dacia Media Control este o aplicație extrem de practică, inteligentă, concepută pentru a se integra perfect cu vehiculul Dacia.
 • Interfața sa ușor de utilizat te va ajuta să descoperi un nou mod de a utiliza smartphone-ul / tableta atunci când ești la volan și totodată vei putea să accesezi funcțiile telefonului și vehiculului într-un mod rapid și intuitiv!
 • Interfață personalizabilă: poți personaliza interfața cu paginile de comenzi rapide și widget-urile disponibile. Ai acces la întregul univers al smartphone-ului, în cadrul aplicației Dacia Media Control.
 • Navigare: selectează aplicația potrivită și folosește-o pentru navigare către destinația dorită***. Noile pagini de comenzi rapide îți vor permite accesul mai ușor la aplicațiile de navigare preferate de pe telefon.
 • Telefon: vorbești la telefon cu ușurință în timp ce ești la volan. Tocmai ai primit un mesaj text? Nicio problemă, funcția SMS-to-Speech * citește mesajul cu voce tare în timp ce tu stai cu ochii la drum, pentru siguranță deplină!
 • Vehicul: vehiculul tău pe smartphone / tabletă: Dacia Media Control este integrat ** cu vehiculul tău prin Bluetooth. Urmărește informațiile de pe computerul de bord de pe smartphone / tabletă și utilizează funcțiile Driving Eco pentru a conduce economic.
 • Media: asculți muzică preferată printre mii de posturi de radio web, muzică pe telefon, o unitate flash USB sau radioul vehiculului. Aplicatia Dacia Media Control se descarca de AICI.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

 1. claudiu

  decembrie 5, 2020 at 11:37

  foarte misto chestie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des