Acasă Aplicatii telefoane Android

Update pentru telefoanele OnePlus prin Oxygen Updater

2

Update pentru telefoanele OnePlus prin Oxygen Updater, o aplicatie excelenta si gratuita in Google Play, una pe care orice utilizator al acestui producator ar trebui sa o instaleze. Motivul este unul simplu. Prin intermediul ei, poti instala mult mai repede o actualizare pe care producatorul o trimite prin sistemul OTA (over the air).

In mod normal, atunci cand un producator anunta o actualizare mai mult sau mai putin importanta, aceasta ajunge pe telefoanele noastre chiar si la o distanta de cateva saptamani. Depinde de mai multi factori. De la operatorul de telefonie mobila si pana la tara in care suntem.

Dar cum ar fi sa primesti aceasta actualizare in numai cateva minute sau ore de la anuntul oficial? Fie ca este vorba despre o actualizare majora (adica trecerea de la o versiune la alta de Android) sau despre una legata de securitate, aplicatia Oxygen Updater este una recomandata.

Nu este necesara nicio alta interventie din partea utilizatorului, nu se modifica nimic, nu este vorba despre fisiere corupte, virusi sau alte chestii de genul asta. Aplicatia se instaleaza de AICI si de fiecare data cand exista un update sosit, vei fi informat printr-o notificare si vei putea instala acel update, chiar in interfata aplicatiei.

Aplicatia ne afiseaza reclame, insa nu sunt unele agresive sau care sa ocupe tot ecranul. Pe langa posibilitatea de a instala actualizari, exista si cateva setari legate de modul in care sa fim informati atunci cand exista noi update-uri. Astfel, putem selecta sa fim notificati in legatura cu metoda de actualiare:

  • Open Beta (full)
  • Open Beta (incremental)
  • Stable (full)
  • Stable (incremental)
REVEDEȚI PREZENTAREA
Update telefoane OnePlus
Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta! Pentru contact, foloseste adresa admin@androidro.ro
update-pentru-telefoanele-oneplus-prin-oxygen-updaterUpdate pentru telefoanele OnePlus prin Oxygen Updater, o aplicatie excelenta si gratuita in Google Play, una pe care orice utilizator al acestui producator ar trebui sa o instaleze. Motivul este unul simplu. Prin intermediul ei, poti instala mult mai repede o actualizare pe care...