baterie

Aplicatia FaceApp, isteria de pe Facebook cu imbatranirea

Aplicatia FaceApp, isteria de pe Facebook cu imbatranirea

Aplicatia FaceApp – Cei ced folositi reteaua de socializare Facebook, probabil ati observat in ultima perioada cum multi posteaza poze in care arata mult mai batrani decat sunt. Sau, cu ochelari, cu diferite coafuri, cu ochelari, etc.

“Vinovata” este aplicatia FaceApp, una chiar ok, bine pusa la punct si interesanta la plictiseala. Dezvoltata de catre cei de la FaceApp inc, are la ora actuala peste 50 de milioane de accesari si peste 700.000 de recenzii.

Sunt cateva moduri gratuite, insa cele mai multe sunt disponibile in versiunea PRO. Avand in vedere ca este o aplicatie de calitate, nu cred ca se supara cineva ca exista si o versiune pentru care trebuie sa platim. 18.99 lei lunar, sau 199.99 lei, pantru totdeauna.

Oricum, distractie ai si in varianta gratuita si cel mai popular filtru (cel de imbatranire) este disponibil in mod gratuit. Interesanta tehnologia din spatele acestei aplicatii, rezultatele sunt impresionante!

Rezultatele finale:

Aplicatia FaceApp

Dupa ce ai instalat aplicatia gratuita si ai parcurs acel tutorial scurt, ai intrat in interfata. Se foloseste de camera de selfie pentru a captura chipul, sau poti alege o imagine din galerie. Insa, din experienta, este bine ca poza de tip selfie ce urmeaza a fi prelucrata, sa se realizeze pe un fundal gol. Mai exact, langa tine sa nu existe alte obiecte sau persoane. In caz contrar, iti va da eroare la procesare.

Aplicatia FaceApp este usor de folosit, are si cateva setari disponibile, insa nu prea avem la ce sa umblam pe acolo. Dupa ce ai facut poza de tip selfie, la baza ei iti vor aparea filtrele disponibile. Sunt cateva optiuni pe care le poti aplica fara sa platesti. Rezultatele pot fi salvate si in memoria telefonului sau pot fi partajate pe Facebook/Messenger.

Cele care costa, sunt semnalizate cu “PRO”. In cazul in care vreti putina distractie, o puteti instala gratuit, accesand acest link.