Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Aplicatia Blue riedesharing concurenta cu Bolt si UBER

Published

on

Aplicatia Blue riedesharing concurenta cu Bolt si UBER

Aplicatia Blue riedesharing concurenta cu Bolt si UBER este deja in Google Play si poate fi descarcata gratuit. Este 100% romaneasca, va avea o categorie dedicata autoturismelor Tesla si a fost dezvoltata de grupul Autonom.

In luna octombrie, Grupul Autonom, fondat de fratii Marius si Dan Stefan, are in plan lansarea unui nou serviciu de ridesharing numit Blue. Acesta va intra in competitie cu jucatori deja stabiliti pe piata, cum ar fi Uber, Bolt si Elec.

Blue va functiona sub umbrela unei companii nou-infiintate, Blue Technology SRL. Actionariatul acestei entitati este compus din Vehicle Management Systems, care detine o pondere majoritara de 70%, Andrei Gabriel Stancu cu 15% si ATM Ventures, divizia de investitii a Grupului Autonom, cu un procent similar.

Advertisement

Aplicatia Blue riedesharing concurenta cu Bolt si UBER

Blue este o aplicație de transport care te ajută să obții o călătorie confortabilă.
Cu ajutorul telefonului mobil ceri o călătorie, ești preluat de cel mai apropiat șofer partener și te relaxezi până la destinație.
De ce să alegi Blue?
• Obții o călătorie confortabilă
• Timpi mici de așteptare, 24/7
• Vezi prețul călătoriei înainte să faci comanda
• Poți plăti în aplicație cu cardul bancar sau numerar
Este simplu să ceri o călătorie cu aplicația Blue:
1. Deschide aplicația și stabilește destinația;
2. Cere o călătorie și un șofer vine să te preia;
3. Vezi în timp real pe hartă cum șoferul se îndreaptă către tine;
4. Bucură-te de drumul până la destinație;
5. Evaluează cursa și plătește.

Unul dintre aspectele care diferentiaza Blue de competitorii sai este optiunea de a comanda exclusiv masini electrice Tesla. Aceasta optiune va fi disponibila printr-o categorie speciala in aplicatie, oferind astfel o alternativa mai ecologica pentru clienti.

Aplicatia Blue riedesharing la concurenta cu Bolt si UBER

In ceea ce priveste structura de preturi, Blue adopta un model dinamic. Tarifele vor fluctua in functie de mai multi factori, inclusiv cererea de servicii, conditiile de trafic si vreme. Astfel, in perioadele cu cerere mare, costurile pentru o cursa vor creste automat, asta se intampla si in prezent, in cazul aplicatiilor concurente.

Advertisement

Aplicatia Blue ridesharing este deja disponibila pentru descarcare pe platformele Apple si Google, iar utilizatorii pot incepe sa isi creeze conturi. In Bucuresti, sunt deja disponibile pentru comanda atat masini Tesla, cat si alte vehicule electrice si hibride. Exista inclusiv versiunea pentru sofer, Blue Driver.

sursa

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Citite des