Aplicatia FING iti spune rapid cine este conectat la reteaua ta WiFi

Aplicatia FING iti spune rapid cine este conectat la reteaua ta WiFi – Este pra ctic o aplicatie simpla ce are rol mai mult de informatie si practic nu puteti modifica ceva cu ajutorul ei cel putin eu nu am gasit in meniu asa ceva.

Daca exista totusi cativa parametri ce pot fi modificati, recomand sa nu o faceti deoarece nu acesta este rolul aplicatiei FING. Este practic o unealta rapida cu ajutorul careia puteti afla rapid date despre reteaua voastra WiFi de acasa sau despre reteaua la care sunteti conectati.

Va poate fi de folos si atunci cand sunteti plecati in concediu sau un alta parte si folositi o retea WiFi, va ajuta sa o identificati pe cea mai buna si pe cea mai libera deoarece arata cati utilizatori sunt conectati la un moment in reteaua respectiva.

Spre exemplu, daca esti intr-o locatie si ai de ales intre mai multe retele WiFi, poti folosi aplicatia pentru a afla care este reteaua mai libera, adica cea care este mai stabila si are mai putini utilizatori conectati.

Articolul continua dupa reclama:

De asemenea, daca ai WiFi acasa si ai impresia ca cineva “fura” internet de la tine, tot aplicatia aceata iti va spune acest lucru.

CITESTE SI:  Aplicatia pentru telefon care iti citeste datele de pe card

In acelasi timp, aplicatia FING prezinta si detalii suplimentare despre dispozitivele conectate la o retea WiFi, adresa IP folosita de ele in acel moment dar si detalii despre platforma pe care lucreaza ele, fie ca este un telefon cu Android sau IOS, fie ca este vorba de un PC.

Mai poti afla si cand s-a conectat un anumit dispozitiv la reteaua WiFi, adresa MAC dar si informatii ce pot fi importante si sunt referitoare la reteaua WiFi la care esti conectat sau despre retelele disponibile, cea mai importanta informatie cred ca este cea referitoare la viteza disponibila, asta direct si fara sa mai faci un test de viteza.

Aplicatia este complet gratuita si in caz ca o considerati o aplicatie utila o puteti descarca de AICI.

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Oppo R1 Un Telefon Premium Accesibil

Compania Opus Electronics Corp cu sediul in China, pe scurt OPPO a fost...
Citeste tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *