Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Ce aplicatii merita sa mai instalam pe telefonul mobil

Published

on

Top aplicatii Android in ianuarie 2021, ce mai instalam pe telefoane? – Am mai cautat in Google Play, am mai testat si eu cateva aplicatii si am ajuns la o concluzie. Rar de tot mai apare cate o aplicatie ce poate fi considerata cu adevarat utila.

Cele bune deja sunt consacrate si utilizate zi de zi, nu cred ca mai au nevoie de prezentari speciale si separate. Insa, la plictiseala sau atunci cand vem sa incercam alternative, avem de unde alege! Google Play este o sursa fara sfarsit. Am selectat cateva aplicatii mai jos, am ales sa fie din diverse categorii.

Top aplicatii Android in ianuarie 2021

1 – Flux | Weather, Radar, Widgets

Advertisement

Este o aplicatie cat se poate de noua si destinata celor care vor sa fie la curent cu prognoza meteo. Nu ca ar fi cu mult diferita de alte aplicatii de acest gen, dar macar este noua.

Are suport pentru mai multi furnizori de date meteo, privati sau publici. Radar in timp real pentru precipitatii, prognoze de la ora pana la 7 zile, widget pentru ecranul de start, etc. Se descarca gratuit.

Ce aplicatii merita sa mai instalam pe telefonul mobil – top 5

2 – To-Do List – Schedule Planner & To Do Reminders

Advertisement

Top aplicatii Android in ianuarie 2021

Este o aplicatie recomandata celor care au o agenda plina. Au multe de facut intr-un interval de timp mai scurt sau mai lung. Intalniri, afaceri, lista de cumparaturi, planificari pentru zilele de munca, aniversari, etc.

Sunt anumite telefoane care vin cu aplicatii asemanatoare gata instalate, dar cred ca si aceasta poate fi testata, probabil ofera mai multe optiuni in comparatie cu una default. Se instaleaza gratuit.

3 – MiniReview – Best Android Game Reviews & Gameplay

Advertisement

Aplicatie care se poate dovedi super utila celor pasionati de gaming pe telefonul mobil, indiferent de tipul de joc. Si are un rating de 4.8 din 5, mai rar gasesti asa ceva. Este aplicatia care iti ofera recenzii pentru jocurile disponibile pentru Android.

Mai exact, inainte de a instala un joc, poate vrei sa-ti faci o parere despre el. Sa vezi cum se joaca, capturi de ecran reale, ce spun alti jucatori despre acel joc, liste cu cele mai bune jocuri, etc. Este gratuita.

4 – Nyx Music Player

Advertisement

Daca nu v-ati dat seama despre ce este vorba, va spun ca avem de-a face cu o aplicatie prin intermediul careia putem asculta muzica. Asta in cazul in care mai foloseste cineva asa ceva si nu a trecut la playlist pe YouTube.

Ce aplicatii merita sa mai instalam pe telefonul mobil

Are si ea un rating bun si cred ca impresioneaza mai mult prin partea de design. Ofera inclusiv un mod intunecat si mai multe teme ce pot fi aplicate de catre utilizator. Diverse culori, animatii, tranzitii, efecte audio 3D, cresterea volumului cu pana la 150%, etc. Se descarca de aici.

5 -Bluetooth audio device widget: connect, play music

O solutie buna in cazul in care aveti mai multe dispozitive pe care le conectati prin Bluetooth. Desigur, aceasta aplicatie poate fi folosita si cand nu conectati mai mult de un dispozitiv. Va scuteste de a parcurge pasii necesari pentru conectarea, setarea sau deconectarea unei perechi de casti, boxa Bluetooth, etc.

Advertisement

Este un widget (customizabil) ce poate fi setat pe ecranul de start si prin intermediul lui aveti acces rapid la dispozitivele conectate. Activare sau dezactivare, switch intre ele, starea conexiunii, nivelul bateriei (pentru dispozitivele conectate), suport A2DP, salvarea automata a nivelului audio, etc. Este gratuita.

In cazul in care ati mai descoperit vreo aplicatie care v-a atras atentia in ultima perioada, nu ezitati sa o scrieti mai jos (in rubrica de comentarii).

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Doc

    ianuarie 18, 2021 at 15:21

    5 . Extrem de interesantă ,am instalat-o, mersi.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des