Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Aplicatia pentru telefon care iti citeste datele de pe card

Aplicatia pentru telefon care iti citeste datele de pe card

2
nofollow

Aplicatia pentru telefon care iti citeste datele de pe card, aceasta este “Credit Card Reader”, versiunea gratuita poate fi descarcata din magazinul de aplicatii, exista insa si o varianta PRO care aduce cateva optiuni in plus, insa si cea gratuita este destul de ok.

Desigur ca poate fi si periculoasa, oricine poate sa-ti citeasca datele de pe card cu ajutorul acestei aplicatii, insa fala cele 3 numere de pe spatele cardului, aceste date sunt nefolositoare. Eu o gasesc utila pentru cei ce nu au Internet Banking sau acces la cele mai recente tranzactii prin intermediul unui SMS. Exact asta face aceasta aplicatie, iti arata pe langa alte date si cele mai recente tranzactii pe care le-ai facut, suma cheltuita si data, fara detalii suplimentare.

aplicatia pentru telefon care iti citeste datele de pe card

 

 

Probabil ca detalii mai multe sunt disponibile in varianta PRO.

Aplicatia poate citi numai cardurile contactless cu ajutorul tehnologiei NFC, asta inseamna ca aveti nevoie si de un telefon dotat cu asa ceva, in special cele cu procesoare Qualcomm Snapdragon detin si aceasta tehnologie.

PE scurt, trebuie sa descarcati aplicatia, o instalati pe telefon, activati NFC-ul si plasati telefonul deasupra cardului. In cateva secunde, in aplicatie veti avea date despre card si o pagina in care sunt afisate cele mai recente tranzactii.

Interfata aplicatiei care poate fi descarcata de AICI arata cam asa, in ultima captura se pot vedea si setarile disponibile:

Dupa ce datele cardului au fost citite, veti avea detalii despre tranzactii si despre card:

Cam asta puteti face cu ajutorul acestei aplicatii si este inca un motiv in plus pentru a ne tine cardurile bancare cat mai bine protejate, probabil ca exista si aplicatii sau alte metode prin care se pot afla mai multe date. Insa, fix aceasta aplicatie nu cred ca poate face rau sau iti poate fura cu adevarat datele de pe card…

2 COMENTARII

  1. “Desigur ca poate fi si periculoasa” “Insa, fix aceasta aplicatie nu cred ca poate face rau sau iti poate fura cu adevarat datele de pe card…”
    Iti spun sigur ca nu-ti poate face niciun rau, citeste si date eronate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here