Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Aplicatii radio online pentru telefon, sa fie cele mai bune?

Published

on

Aplicatii radio online pentru telefon, sa fie cele mai bune?

Cele mai bune aplicatii radio online pentru telefon, sunt unele pe care le poti instala gratuit din Google Play si care nu necesita un telefon care are o aplicatie de Radio FM pentru a prinde numai posturile locale. In general, niciun telefon cu procesor Qualcomm nu are aplicatie de FM si nici nu poate fi instalata! Daca ai un MediaTEK, probabil ca deja ai descoperit aplicatia FM Radio, dar in cele ce urmeaza vom discuta despre aplicatiile ce pot fi instalate si care utilizeaza internetul.

Aplicatii radio online

Aplicatii radio online pentru telefon

TuneIn Radio

Cu peste 100.000 de posturi de radio si milioane de podcast-uri din intreaga lume, TuneIn Radio este, fara indoiala, una dintre cele mai populare aplicatii radio disponibile. Aceasta aplicatie iti permite sa asculti posturi de radio locale, nationale si internationale, precum si podcast-uri si programe sportive. TuneIn Radio include o serie de canale tematice care acopera diverse subiecte, stiri, muzica, talk-show-uri si multe altele.

Advertisement

radio pe telefon

Radio Garden

Radio Garden este o aplicatie unica si inovatoare care iti permite sa explorezi posturile de radio de pe glob, simplu si intuitiv. Cu un design atractiv in forma de glob, poti explora diferite zone geografice si sa asculti posturile de radio disponibile in acele regiuni.

myTuner Radio

Advertisement

myTuner Radio este o alta aplicatie populara care iti ofera acces la peste 50.000 de posturi de radio din peste 200 de tari si teritorii. Aceasta aplicatie include functii precum cautarea posturilor de radio locale, preferatele utilizatorului si posibilitatea de a partaja posturile de radio cu prietenii.

Simple Radio

Daca preferi o interfata simpla si usor de utilizat, Simple Radio este aplicatia ideala pentru tine. Cu peste 40.000 de posturi de radio disponibile, aceasta aplicatie se concentreaza pe oferirea unei experiente de ascultare fara reclame si fara intreruperi.

Advertisement

XiiaLive

XiiaLive este o aplicatie versatila, compatibila cu mii de posturi de radio online si care ofera functii avansate precum temporizatorul de somn, modulul de economisire a energiei si capacitatea de a inregistra transmisiunile in direct.

telefon cu radio

Radio Romania

Advertisement

Radio Romania este o aplicatie dedicata ascultatorilor romani, oferind acces la peste 100 de posturi de radio romanesti, atat FM, cat si online. Aplicatia este simpla si usor de utilizat, avand o interfata intuitiva si facilitand descoperirea de noi posturi de radio. Utilizatorii pot cauta posturi de radio in functie de gen muzical, regiune sau popularitate. Radio Romania este disponibil gratuit si este compatibil atat cu Android, cat si cu iOS.

Radio ZU

Una dintre cele mai cunoscute posturi de radio din Romania, iar aplicatia lor pentru telefonul mobil permite ascultarea postului in direct, dar si a podcast-urilor si emisiunilor anterioare. Pe langa transmisiunile audio, utilizatorii pot accesa stiri, informatii despre evenimente si concursuri organizate de postul de radio. Aplicatia Radio ZU este disponibila gratuit.

Advertisement

Kiss FM Romania

Aplicatia Kiss FM Romania permite ascultarea postului de radio in direct, dar si a podcast-urilor si emisiunilor anterioare. Pe langa transmisiunile audio, aplicatia ofera informatii despre topurile muzicale, evenimente si concursuri organizate de postul de radio. Interfata aplicatiei este moderna si usor de utilizat, iar aplicatia este gratuita.

Europa FM

Advertisement

Un post de radio cunoscut pentru diversitatea sa muzicala si pentru emisiunile de stiri si dezbateri. Aplicatia Europa FM pentru telefonul mobil permite ascultarea postului in direct si a emisiunilor anterioare, precum si accesarea stirilor si informatiilor despre evenimentele organizate de postul de radio. Aplicatia este compatibila cu dispozitivele Android si iOS si este disponibila gratuit.

Aplicatii radio online pentru telefon, sa fie cele mai bune?

Aplicatii radio online pentru telefon – sa cante si manelele?

Radio Manele Romania este o aplicatie dedicata exclusiv genului muzical manele, oferind acces la numeroase posturi de radio care difuzeaza acest tip de muzica. Aplicatia este simpla si usor de utilizat, permitand utilizatorilor sa caute posturi de radio in functie de popularitate, regiune sau gen muzical.

Radio HiT FM Manele este o aplicatie dedicata postului de radio HiT FM, cunoscut pentru difuzarea melodiilor de manele. Aplicatia permite ascultarea postului in direct si ofera informatii despre melodiile difuzate, precum titlul si interpretul. Pe langa transmisiunile audio, aplicatia ofera informatii despre evenimente si concursuri organizate de postul de radio.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

1 Comment

1 Comment

  1. cristibax

    aprilie 19, 2023 at 10:58

    Replaio Radio, recomand cu caldura!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des