Acasă Aplicatii telefoane Android 2021 AnyDesk, aplicatia pe telefon cu care iti controlezi calculatorul

AnyDesk, aplicatia pe telefon cu care iti controlezi calculatorul

0

AnyDesk este un rival pentru TeamViewer, dar ambele sunt folosite pentru a accesa si controla de la distanta un PC sau un laptop. Acum, putem instala inclusiv pe telefonul mobil aplicatia AnyDesk si tot de la distanta, putem avea acces la un PC.

O buna metoda pentru cei ce au nevoie de un acces rapid la PC sau laptop, insa nu au cum sa faca asta. Poate sunt in masina, in tren, pe plaja, intr-un restaurant, etc., locatii in care este ceva mai dificila utilizarea unui laptop.

Insa, instaland aplicatia gratuita din Google Play, avem acces la PC-ul de la serviciu sau de acasa, in mod simplu, utilizand numai telefonul mobil. Utilizarea nu este la fel de comoda pe ecranul mai mic al unui smartphone, dar in caz de urgente, este tot ceea ce ne trebuie.

Instalarea si configurarea este una destul de simpla si oricine a folosit pana acum aplicatii de acest gen, stie despre ce este vorba. Instalam pe smartphone aplicatia, apoi pe PC-ul de acasa sau de la serviciu. Pe PC, se va afișa ID-ul AnyDesk si acesta va trebui introdus in aplicatia de pe telefon.

Dezvoltatorul ne asigura ca este prima aplicație pentru accesul de la distanța care este suficient de performanta pentru a putea lucra cu ea ore intregi pe un calculator. Intr-un mod cursiv și fara a obosi, asigura o transmitere cursiva a imaginilor dar si securizare.

Comanda de la distanța a calculatorului prin AnyDesk este la fel de perfect protejata ca și serviciile de online-banking, prin criptare TLS 1.2, cu 2048 bit RSA Key Exchange și tehnologie Erlang. Pentru utilizarea personala, aplicatia este gratuita si se descarca pe telefon (sau tableta) de AICI. Pentru PC, se descarca tot gratuit, de AICI.

Scriu cu placere pe acest site ;) Telefonul meu de zi cu zi, este un OnePlus 7 PRO. Lectura placuta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here