Connect with us

Aplicatii telefoane Android

O aplicatie prin care accesezi de la distanta un calculator cu telefonul

Published

on

AnyDesk este un rival pentru TeamViewer, dar ambele sunt folosite pentru a accesa si controla de la distanta un PC sau un laptop. Acum, putem instala inclusiv pe telefonul mobil aplicatia AnyDesk si tot de la distanta, putem avea acces la un PC.

O buna metoda pentru cei ce au nevoie de un acces rapid la PC sau laptop, insa nu au cum sa faca asta. Poate sunt in masina, in tren, pe plaja, intr-un restaurant, etc., locatii in care este ceva mai dificila utilizarea unui laptop.

O aplicatie prin care accesezi de la distanta un calculator cu telefonul – AnyDesk e chiar buna!

O aplicatie prin care accesezi de la distanta un calculator cu telefonul

Insa, instaland aplicatia gratuita din Google Play, avem acces la PC-ul de la serviciu sau de acasa, in mod simplu, utilizand numai telefonul mobil. Utilizarea nu este la fel de comoda pe ecranul mai mic al unui smartphone, dar in caz de urgente, este tot ceea ce ne trebuie.

Advertisement

Instalarea si configurarea este una destul de simpla si oricine a folosit pana acum aplicatii de acest gen, stie despre ce este vorba. Instalam pe smartphone aplicatia, apoi pe PC-ul de acasa sau de la serviciu. Pe PC, se va afișa ID-ul AnyDesk si acesta va trebui introdus in aplicatia de pe telefon.

O aplicatie prin care accesezi de la distanta un calculator cu telefonul

Dezvoltatorul ne asigura ca este prima aplicație pentru accesul de la distanța care este suficient de performanta pentru a putea lucra cu ea ore intregi pe un calculator. Intr-un mod cursiv și fara a obosi, asigura o transmitere cursiva a imaginilor dar si securizare.

Comanda de la distanța a calculatorului prin AnyDesk este la fel de perfect protejata ca și serviciile de online-banking, prin criptare TLS 1.2, cu 2048 bit RSA Key Exchange și tehnologie Erlang. Pentru utilizarea personala, aplicatia este gratuita si se descarca pe telefon (sau tableta) de AICI. Pentru PC, se descarca tot gratuit, de AICI.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171