Acasă Aplicatii telefoane Android 2021 Aplicatia Smart Beach, rezervare de sezlonguri de pe telefon

Aplicatia Smart Beach, rezervare de sezlonguri de pe telefon

0

Aplicatia Smart Beach (rezervare de sezlonguri de pe telefo este una la care nu ne-am prea fi gandit inainte de pandemia de coronavirus. Dar iata ca acum, parca incepem sa ne uitam si spre astfel de servicii, oricat de ciudat ar putea sa para.

A fost dezvoltata de o companie din Constanta si ar facilita aplicarea conditiilor de siguranta care se impun acum pe litoralul Marii Negre. Aplicatia este complet gratuita in Google Play (disponibila si pentru iOS) si dispune de cateva sectiuni. Pentru turisti, manageri sau ospatari.

Daca vreti si parerea mea, nu cred ca va functiona sau mai bine spus, nu stiu cati turisti vor apela la asa ceva. Daca nu vor apela turistii, pot apela administratorii plajelor, acestia avand posibilitatea de a gestiona rezervarile si de a afla in timp real care este gradul de ocupare.

La aplicatia Smart Beach a inceput sa se lucreze inca din 2018, dezvoltatorii ei ne spun ca “ne-am propus să creăm o soluție complexă de administrare a plajelor, bazată pe înțelegerea aprofundată a tuturor provocărilor pe care le implică acest tip de afacere. În domeniul serviciilor, optimizarea operațiunilor se traduce printr-o experiență cât mai plăcută pentru client.”

-“Alegi șezlongul pe care ți-l dorești, și-l poți rezerva pentru toată șederea.

-Comanzi mâncarea sau băutura la șezlong, direct din aplicație.

-Elimini grijile și timpul de așteptare pentru preluarea comenzii.

-Poți lăsa review-uri în funcție de gradul de satisfacție, sau poți verifica review-urile celorlalți clienți înainte de a alege o plajă.”

Exista si un comision pe care administratorii plajelor trebuie sa-l plateasca pentru a putea folosi aplicatia, 10% pentru rezervarea sezlongului, 1% pentru din valoarea comenzii online la bar și 0.1 euro pentru chemarea ospatarilor. Comisionul nu se plateste in primele 2 saptamani de la inscrierea in platforma.

Eu am instalat-o pe telefonul meu, dar am renuntat la ea rapid in momentul in care am fost nevoit sa ma autentific. Nu ca ar fi asta o problema, dar nu exista posibilitatea de autentificare prin Facebook sau Google.

Apoi, trebuie sa ai locatia activata (chiar daca respingeam mesajul, acesta revenea constant), este necesara si adaugarea unei poze de profil.

Aplicatia Smart Beach

Am incercat si sa apas pe “fa un tur”, eroarea primita a fost cea prin care eram informat ca aplicatia este disponibila din data de 20.06.2020. Daca vrei sa-ti faci contul, pe langa poza, va trebui sa-ti introduci si numarul de telefon.

Sunt curios cat succes va avea si daca turistii vor apela la metodele traditionale sau din contra, vor prefera versiunea digitala de inchiriere a unui sezlong. Nu se specifica nicaieri daca turistul va trebui sa achite o anumita taxa, probabil ca acestea se aplica numai administratorilor.

Posibil ca preturile sezlongurilor sa creasca? Poate fi un motiv invocat de catre cei ce se ocupa de zona respectiva! Site-ul oficial este aici (in romana sau engleza), aplicatia se descarca de aici.

*nu am gasit nicaieri detalii legate de statiunile in care aplicatia Smart Beach poate fi utilizata!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here