Connect with us

Stiri despre telefoane

Soul X7 PRO primeste un update, notificari pe ecranul de blocare

Published

on

Soul X7 PRO primeste un update de soft si acesta este menit sa aduca imbunatatiri pentru sistemul de notificari, dar si asistentul AVI primeste o actualizare. Discutam despre primul telefon (dupa mult timp) cu procesor Qualcomm pe care cei de la Allview il au in oferta.

Deja am facut un review pentru acest Soul X7 PRO, din acel articol puteti sa va dati seama cam ce anume poate si cum se prezinta la nivel de design, dar si soft.

Allview Soul X7 PRO

Tot despre soft discutam putin si acum, conform celor de la Allview, aflam ca “sistemul de notificari a fost dus la superlativ, utilizatorul avand posibilitatea de a alege cum dorește sa fie notificat: vizual, auditiv și/sau tactil, fără a mai fi necesară deblocarea ecranului.”

Advertisement

Mai multe despre actualizare, in comunicatul oficial:

“Noua generație de telefoane Allview, Soul X7 PRO, beneficiază acum de funcția de afișare a notificărilor primite (denumirea aplicației, persoana de contact și mesajul propriu-zis transmis), chiar și atunci când display-ul este închis, fără a mai fi necesară deblocarea ecranului.

Astfel, sistemul de notificări a fost dus la superlativ pe noua gamă Soul X7 PRO, utilizatorul având posibilitatea de a alege cum dorește să fie notificat: vizual, auditiv și/sau tactil.”

Advertisement

Funcția Notificări pe ecranul de blocare, se dovedește a fi cu adevărat folositoare, în cazul utilizatorilor care sunt nevoiți să deblocheze constant telefonul pentru a verifica notificările. Noua funcționalitate permite utilizatorului să vadă într-un mod discret mesajele primite din diverse aplicații, dar și să răspundă la mesaje direct din notificare, prin atingerea acțiunii „Răspundeți”.

În cazul în care utilizatorul nu are telefonul în aria vizuală, AVI – primul asistent vocal inteligent în limba română, dezvoltat de Allview, poate citi cu voce tare notificările primite, sau le transmite direct în căști.

Advertisement

Pe lângă implementarea funcției Notificări pe ecranul de blocare, ultima versiune de soft include și actulizarea patch-urilor de securitate și soluționarea erorii apărute în cazul opțiunii de recunoaștere facială.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des