Connect with us

Stiri despre telefoane

Aplicatia YouTube Shorts este alternativa la Tiktok

Published

on

Aplicatia YouTube Shorts este alternativa la Tiktok – Este impropriu spus “aplicatie”, nu va fi ceva separat de YouTube. Shorts va fi o functie integrata in aplicatia “mama” si de acolo, utilizatorii vor putea sa conceapa si sa publice clipuri video cu o durata de 15 secunde.

Acestea vor putea fi filmate numai in format portrait. Functia aceasta a inceput deja sa fie integrata in YouTube si o serie de utilizatori din SUA au inceput deja sa o utilizeze. Se asteapta ca in urmatoarea perioada sa fie disponibila la nivel global. Cei de la gsmarena/com au pus link catre APKMirror, de acolo puteti descarca si instala YouTube cu optiunea Shorts gata integrata (nu am testat-o).

Advertisement

Descrierea oficiala suna cama sa: “YouTube Shorts sunt videoclipuri verticale cu o durată de până la 60 de secunde. Pe lângă faptul ca apar pe canal, spectatorii pot sa gasească videoclipurile scurte în raftul Shorts de pe pagina de pornire și să descopere o experiență de vizionare verticală, concepută pentru videoclipurile scurte.

Cu instrumentul de creație YouTube pentru videoclipuri scurte, camera Shorts, este ușor să creezi videoclipuri cu o durată de până la 15 secunde, cu opțiunea de a filma mai multe decupaje. Poți să folosești și diferite funcții de creație, inclusiv:

  • Muzică –alege dintr-o selecție de melodii gratuite;
  • Controlul vitezei –alege să accelerezi sau să încetinești înregistrarea;
  • Temporizator – setează Numărătoarea inversă pentru a înregistra hands-free și Punctul de oprire pentru a opri automat înregistrarea.”

Se pare ca cei ce publica acest gen de materiale nu vor putea genera bani din clipuri “Fie că videoclipurile scurte sunt găsite pe raftul Shorts, fie prin playerul video de videoclipuri scurte, anunțurile nu vor fi difuzate în cadrul acestora și nu vor genera venituri din abonamente YouTube Premium.”

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des