Connect with us

Stiri despre telefoane

Cum vinde quickmobile un telefon pliabil la numai 2999 lei

Published

on

Cum vinde quickmobile un telefon pliabil la numai 2999 lei – Teoretic, este o oferta buna si cred ca reducerea afisata este si ea adevarata. Apoi, cred ca pretul este bun pentru un astfel de telefon mobil. Are specificatii tehnice bune si de ce nu, discutam despre un telefon mobil inedit, unul cu display pliabil.

Cum vinde quickmobile un telefon pliabil la numai 2999 lei

In materie de hardware, intalnim un Snapdragon 855 si 6GB RAM. Apoi, ecranul este unul flexibil, un AMOLED de 7,8 inch. Nu stiu daca poate fi numit un best-buy dar per total, poate fi o alegere buna pentru cei cu bugete mai generoase.

Insa, nu cred ca poate fi numit un telefon pe care sa-l utilizam zi de zi. Daca nu gresesc, ROYOLE FlexPai a fost primul telefon din lume cu display flexibil si are problemele lui. Nu este elegant ca un dispozitiv similar de la Samsung sau Huawei si nici nu stiu cat de mult ne asigura producatorul (sau magazinele) un service bun si ma refer in special la componentele sensibile.

Advertisement

Cum vinde quickmobile un telefon pliabil la numai 2999 lei

Nu are nici cel mai modern design, se cunoaste ca a fost un model deschizator de drumuri. Este destul de masiv si marea problema poate fi legata de display. Acesta este expus mereu, chiar si atunci cand nu este pliat. Ecranul nu se pliaza spre interior si orice cazatura poate fi fatala.

Cum vinde quickmobile un telefon pliabil la numai 2999 lei

Dar pentru utilizat ca o tableta in casa sau pentru office, cred ca este bun. Sa nu uitam de faptul ca are un hardware potent si conteaza mult acest aspect. Observ si ca telefonul este afisat ca fiind in stocurile magazinului, teoretic inseamna ca livrarea este rapida si nu trebuie sa asteptam mult timp pentru a-l primi. Oferta este AICI.

Royole FlexPai a fost lansat in data de 31.10.2018 si la inceputul anului 2019 ajungea in Romania cu un pret de 7000 lei. Este si telefonul rebranduit si vandut drept modelul “Pablo Escobar Fold 1“.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des