Acasă Aplicatii pentru telefoane Android 2020 Aplicatie buna si utila pentru cei ce vor split screen pe telefon

Aplicatie buna si utila pentru cei ce vor split screen pe telefon

0

Aplicatie buna si utila pentru cei ce vor split screen pe telefon, asta inseamna folosirea mai multor aplicatii in acelasi timp. Concret, daca citesti un site pe internet, ai posibilitatea de a deschide o alta pagina sau o aplicatie, toate in acelasi timp.

Noua aplicatie se va deschide intr-o fereastra mai mica si peste aplicatia initiala. Aplicatia sau orice altceva deschizi, poate fi  mutata, marita sau micsorata.

Astfel, poti de exemplu sa stai pe facebook si pe YouTube, asta in acelasi timp. Si lista poate continua, poti deschide calculatorul in cazul in care vrei sa faci calcule  si sa nu renunti la aplicatia initiala. Este diferita fata de sistemul deja implementat pe Android, ma refer la multitasking.

In cazul in care folosesti multitasking, poti naviga printre aplicatii, poti ajunge rapid la cea dorita si care ruleaza in fundal, dezavantajul este ca nu poti rula aplicatii suprapuse.

aplicatie buna si utila pentru cei ce vor split screen pe telefon

Desigur, cei ce au Nougat sau custom ROM, probabil ca se bucura deja de aceasta functie, ea se regaseste default pe unele modele, cele cu un UI bine pus la punct.

In restul cazurilor, recomand aplicatia Floating Apps, este gratuita si nu necesita root sau alte modificari. Are si o varianta care costa in jur de 20 de lei, aici avantajul ar fi lipsa reclamelor care mai apar din cand in cand.

Aplicatia are un rating de 4.1 si peste 1 milion de instalari.

Iata si cum se seteaza si cum se utilizeaza:

In primul rand, trebuie sa descarcati varianta gratuita de AICI. Cea contra cost, exista tot in Google Play.

Dupa ce o instalezi, interfata va arata ca in capturile de mai jos. Un scurt tutorial si apoi, acordarea de permisiuni:

aplicatie buna si utila pentru cei ce vor split screen pe telefonCam asa arata interfata aplicatiei. In ultima captura de mai jos, am subliniat cu sageata rosie noua iconita care va aparea pe display. Aceasta poate fi mutata oriunde. Daca o apasati, vi se va deschide lista cu aplicatiile disponibile, cele ce pot fi deschise peste pagina actuala.

aplicatie buna si utila pentru cei ce vor split screen pe telefonIata si un exemplu, navigare in browser si in acelasi timp, o pagina deschisa cu YouTube. In ultima captura, observam setarile disponibile pentru fereastra nou deschisa. Aceasta poate fi redimensionata, deschisa, mutata, etc.aplicatie buna si utila pentru cei ce vor split screen pe telefon

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here