baterie

Aplicatia TouchBar pentru Android, putin din experienta iPhone

Aplicatia TouchBar pentru Android, putin din experienta iPhone

Aplicatia TouchBar pentru Android este una inspirata din cea dedicata sistemului de operare iOS si este menita sa ne ajute putin in interactiunea cu telefonul mobil. Nu o consider a fi extrem de utila, dar poate exista utilizatori care o vor aprecia si o vor folosi.

Ce anume face Aplicatia TouchBar pentru Android?

Disponibila in varianta gratuita (link pt descarcare) sau in versiunea pentru care trebuie sa platim in jur de 3.5 lei si care ne va oferi mai multe optiuni.

Suport inclusiv pentru Android 10 si recomandata de a fi folosita pe un telefon care are are gesturile inteligente activate. Functioneaza si in cazul in care controlam telefonul prin butoanele virtuale, dar experienta poate fi mai dificila.

In functie de versiune (gratuita sau platita), aplicatia promite sa ne usureze interactiunea cu telefonul mobil. In partea de jos a ecranului, adauga o serie de scurtaturi pentru cele mai uzuale functii ale unui telefon mobil.

Acest shortcut poate fi ascuns dupa ce am indeplinit comanda, dar nu de tot. Asa cum veti vedea in capturile de ecran de mai jos, ramane un mic “+”, acesta avand rolul de a facilita interactiunea rapida.

Putem ajusta mult mai rapid luminozitatea ecranului, nivelul sonor, datele mobile sau cele WiFi, avem posibilitatea de a activa/dezactiva conectivitatea Bluetooth, putem porni lanterna sau camera foto, etc.

Dar poate cel mai interesant aspect, putem cauta direct pe Google, fara a mai deschide in prealabil un browser. Aceasta bara din partea de jos a ecranului, poate fi personalizata in diverse moduri (inclusiv ascunderea automata). Ne ofera si posibilitatea de a acontrola aplicatia de muzica pe care o folosim in mod uzual.

Iata si cateva capturi de ecran, retineti ca imediat dupa instalarea pe telefonul mobil Android, trebuie sa acordam cateva permisiuni pentru a functiona in cele mai bune conditii.