Acasă Aplicatii telefoane Android 2021 Aplicatie kilometraj bicicleta, pe care o instalam si de ce

Aplicatie kilometraj bicicleta, pe care o instalam si de ce

1

Aplicatie kilometraj bicicleta, vom incerca sa ne dam seama care aplicatie este mai ok, ce aparitii sunt in Google Play si de ce sa folosim asa ceva in conditiile in care putem cumpara un gadget dedicat care sa ne indice viteza cu care circulam.

Nu sunt adeptul unor aplicatii de acest gen, am sa va spun si de ce. In primul rand, trebuie sa o instalezi pe telefonul mobil si apoi, telefonul trebuie fixat bine pe bicicleta.

Suportul costa si el destul de mult, asta in cazul in care vrei sa cumperi unul de calitate, unul care sa se potriveasca telefonului tau. Apoi, risti sa uiti telefonul montat pe bicicleta, chiar si pentru cateva minute.

Aplicatie kilometraj bicicleta
Aplicatie kilometraj bicicleta

Sa nu mai discutam de acumulatorul care se descarca destul de repede, va trebui sa setam luminozitatea ecranului spre mare si automat, trebuie sa avem activata si locatia (gps-ul) pe telefon.

Un kilometraj dedicat unei biciclete nu costa foarte mult. Preturile pleaca de la 43 lei si daca va doriti unul decent, va trebui sa platiti in jur de 80 de lei. Avantajele ar fi mai mult, as nota faptul ca nu ai probleme cu bateria si ca il poti lasa pe bicicleta. Pe langa masurarea vitezei, mai apar si diverse functii gen computer de bird.

Aplicatie kilometraj bicicleta

Acum, discutam putin si despre aplicatiile care pot fi descarcate din Google Play, cele gratuite. Teoretic, poti instala orice aplicatie care masoara viteza prin GPS, sunt extrem de multe in magazinul de aplicatii.

Am gasit o totusi o aplicatie dedicata, aceasta masoara mai multe valori. Viteza, durata traseului, caloriile arse, ruta parcursa, altitudinea, harti Google, configurarea afisajului, salvarea datelor, mod intunecat, etc. Sa spunem ca este dedicata biciclistilor.

Aplicatia aceasta poate fi descarcata de AICI. In cazul in care vreti sa incercati si altceva, las mai jos linkuri catre alte aplicatii, dedicate si ele biciclistilor.

Daca doriti sa incercati si mai multe, toate titlurile de acest gen sunt AICI.

1 COMENTARIU

  1. Strava este ceea mai buna applicatie ptr ciclism sau alergare plus ca nu ai nevoie sa pui telefonul pe ghidonul bicicletei .Ai nevoie de conexiune de date doar la inceput apoi ramane pe gps .te loghezi prin facebook . pastreaza trasele plus daca intalnesti segmente de traseu efectuate de alti si ai un timp mai bun pe acel segment se inregistreaza

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here