Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Aplicatie kilometraj pentru bicicleta pe care o instalam

Published

on

Aplicatie kilometraj pentru bicicleta pe care o instalam

Aplicatie kilometraj bicicleta, vom incerca sa ne dam seama care aplicatie este mai ok, ce aparitii sunt in Google Play si de ce sa folosim asa ceva in conditiile in care putem cumpara un gadget dedicat care sa ne indice viteza cu care circulam.

Nu sunt adeptul unor aplicatii de acest gen, am sa va spun si de ce. In primul rand, trebuie sa o instalezi pe telefonul mobil si apoi, telefonul trebuie fixat bine pe bicicleta.

Suportul costa si el destul de mult, asta in cazul in care vrei sa cumperi unul de calitate, unul care sa se potriveasca telefonului tau. Apoi, risti sa uiti telefonul montat pe bicicleta, chiar si pentru cateva minute.

Advertisement
Aplicatie kilometraj bicicleta

Aplicatie kilometraj pentru bicicleta pe care o instalam

Sa nu mai discutam de acumulatorul care se descarca destul de repede, va trebui sa setam luminozitatea ecranului spre mare si automat, trebuie sa avem activata si locatia (gps-ul) pe telefon.

Un kilometraj dedicat unei biciclete nu costa foarte mult. Preturile pleaca de la 43 lei si daca va doriti unul decent, va trebui sa platiti in jur de 80 de lei. Avantajele ar fi mai mult, as nota faptul ca nu ai probleme cu bateria si ca il poti lasa pe bicicleta. Pe langa masurarea vitezei, mai apar si diverse functii gen computer de bird.

Aplicatie kilometraj bicicleta

Acum, discutam putin si despre aplicatiile care pot fi descarcate din Google Play, cele gratuite. Teoretic, poti instala orice aplicatie care masoara viteza prin GPS, sunt extrem de multe in magazinul de aplicatii.

Am gasit o totusi o aplicatie dedicata, aceasta masoara mai multe valori. Viteza, durata traseului, caloriile arse, ruta parcursa, altitudinea, harti Google, configurarea afisajului, salvarea datelor, mod intunecat, etc. Sa spunem ca este dedicata biciclistilor.

Advertisement

Aplicatie kilometraj pentru bicicleta pe care o instalam

Aplicatia aceasta poate fi descarcata de AICI. In cazul in care vreti sa incercati si altceva, las mai jos linkuri catre alte aplicatii, dedicate si ele biciclistilor.

Daca doriti sa incercati si mai multe, toate titlurile de acest gen sunt AICI.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

1 Comment

1 Comment

  1. titus raul

    iunie 13, 2020 at 18:54

    Strava este ceea mai buna applicatie ptr ciclism sau alergare plus ca nu ai nevoie sa pui telefonul pe ghidonul bicicletei .Ai nevoie de conexiune de date doar la inceput apoi ramane pe gps .te loghezi prin facebook . pastreaza trasele plus daca intalnesti segmente de traseu efectuate de alti si ai un timp mai bun pe acel segment se inregistreaza

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des