Connect with us
--------

Aplicatii telefoane Android

Aplicatia care iti arata cat de repede se incarca telefonul

Published

on

Aplicatia care iti arata cat de repede se incarca telefonul sau alt gadget prin portul USB. Am folosit aceasta aplicatie atunci cand am facut recenzia acumulatorului extern si cred ca este una cu o acuratete destul de mare. Am facut comparatie si cu Ampere, o aplicatie mai veche, dar cu o interfata nu atat de moderna si parca mai saraca in informatii.

Dar de ce ai avea nevoie sa vezi cat de repede se incarca un smartphone? Pana la urma, majoritatea interfetelor de utilizator fac o estimare a incarcarii complete in momentul in care conectezi telefonul la incarcator! Asa este, dar in acest caz, ai la dispozitie mai multe informatii si statistici. Sa spunem ca este o aplicatie pentru curiosi.

Advertisement

Cat de repede se incarca telefonul? Poti testa si diverse cabluri sau incarcatoare si in acest mod, poti vedea daca acestea sunt functionale si care isi face treaba mai bine. Conteaza cablul telefonului in incarcare? Da, este extrem de important sa ai cablul original, asta daca telefonul tau este dotat cu o incarcare chia rapida.

Si folosind aplicatia aceasta care iti arata cat de repede se incarca telefonul, va fac o scurta demonstratie. Prima captura de mai jos este facuta cand am conectat chargerul original al unui OnePlus si cablul original. Apoi, acelasi telefon, dar am utilizat un cablu si un incarcator al unei alte marci, etc. Iata diferentele pe care le-a masurat aceasta aplicatie. Mai jos, vedeti 4 capturi si le explic in felul urmator:

Advertisement
  • Captura 1 – charger original si cablu original
  • Captura 2 – charger Motorola Edge 20 si cablu Motorola Edge 20
  • Captura 3 – charger original si cablu oarecare
  • Captura 4 – conectat la laptop prin cablul original

Cat de repede se incarca telefonul

Asa cum vedeti, este o diferenta enorma intre un incarcator original, cablul original si restul variantelor prin care poti incarca telefonul. Aplicatia isi face treaba bine si cred ca poate fi utila uneori sau atunci cand ai ceva probleme legate de incarcarea telefonului.

Advertisement

Scriu cu placere pe acest site. Telefonul meu de zi cu zi, este un Samsung Galaxy S21 Ultra. Lectura placuta!

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Advertisement

Trebuie sa citesti si: