Acasă Aplicatii pentru telefoane Android Aplicatii Android WizzAir si Ryanair

Aplicatii Android WizzAir si Ryanair

0
nofollow

Aplicatii Android WizzAir si Ryanair – WizzAir si Ryanair sunt doua dintre companiile low cost din Romania ce au aplicatii Android dedicate cu ajutorul carora poti face mai multe lucruri, de la cumpararea biletelor de avion direct de pe telefonul mobil sau rezervarea lor pana la check-in sau consultarea rutelor de zbor.

Nu sunt singurele companii ce opereaza pe teritoriul tarii noastre dar din pacate cei de la BlueAir sau Tarom nu au aplicatii oficiale pentru smartphone sau tableta.

WizzAir:

67etyrfgd Aplicatii Android WizzAir si Ryanair

Cautati si rezervati zboruri la preturi reduse, verificati itinerariul de zbor, va uteti face check-in-ul cu telefonul mobil sau tableta Android, puteti sa revizuiți rezervările voastre, accesați profilul dvs. myWizz pentru a vă verifica datele de contact saul alte informații din cont, adăugare servicii la rezervările dvs. deja existente sau chiar puteti sa verificaţi starea zborului în timp real.

Aplicatia WizzAir pentru Android poate fi descarcata gratuit de AICI.

Ryanair:

etghs Aplicatii Android WizzAir si Ryanair

Si cei de la Ryanair au o aplicatie similara cu cea de la WizzAir, aplicatie cu ajutorul careia poti face rapid check-in, sa rezervi sau sa cumperi bilete ieftine de avion, sa modifici diferite date din contul tau, sa vezi itinerariul de zbor, etc.

Daca aveti nevoie de alte informatii sau sa cautati zboruri ale altor companii membre SkyTeam, recomand aplicatia dedicata SkyTeam. Bilete de avion mai gasiti si prin intermediul aplicatiilor dezvoltate de diverse agentii de turism din Romania, insa nu prea recomand deoarece pot exista comisioane! 

Ryanair pentru Android (aplicatia) se descarca de aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here