Aplicatii Android WizzAir si Ryanair

Aplicatii Android WizzAir si Ryanair – WizzAir si Ryanair sunt doua dintre companiile low cost din Romania ce au aplicatii Android dedicate cu ajutorul carora poti face mai multe lucruri, de la cumpararea biletelor de avion direct de pe telefonul mobil sau rezervarea lor pana la check-in sau consultarea rutelor de zbor.

Nu sunt singurele companii ce opereaza pe teritoriul tarii noastre dar din pacate cei de la BlueAir sau Tarom nu au aplicatii oficiale pentru smartphone sau tableta.

WizzAir:

67etyrfgd

Articolul continua dupa reclama:

Cautati si rezervati zboruri la preturi reduse, verificati itinerariul de zbor, va uteti face check-in-ul cu telefonul mobil sau tableta Android, puteti sa revizuiți rezervările voastre, accesați profilul dvs. myWizz pentru a vă verifica datele de contact saul alte informații din cont, adăugare servicii la rezervările dvs. deja existente sau chiar puteti sa verificaţi starea zborului în timp real.

CITESTE SI:  Tutorial: inregistrarea automata a convorbirilor pe telefon

Aplicatia WizzAir pentru Android poate fi descarcata gratuit de AICI.

Ryanair:

etghs

Si cei de la Ryanair au o aplicatie similara cu cea de la WizzAir, aplicatie cu ajutorul careia poti face rapid check-in, sa rezervi sau sa cumperi bilete ieftine de avion, sa modifici diferite date din contul tau, sa vezi itinerariul de zbor, etc.

Daca aveti nevoie de alte informatii sau sa cautati zboruri ale altor companii membre SkyTeam, recomand aplicatia dedicata SkyTeam. Bilete de avion mai gasiti si prin intermediul aplicatiilor dezvoltate de diverse agentii de turism din Romania, insa nu prea recomand deoarece pot exista comisioane! 

Ryanair pentru Android (aplicatia) se descarca de aici.

Sigur te intereseaza si:

More from Cosmin

Huawei Honor 3C – Specificatii Detalii Si Pret

Huawei Honor 3C – Specificatii Detalii Si Pret Huawei Honor 3C este...
Citeste tot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *