Acasă Aplicatii telefoane Android 2021 Aplicatia True Amps Edge Lighting, incarcare si animatii pe telefon

Aplicatia True Amps Edge Lighting, incarcare si animatii pe telefon

0

Aplicatia True Amps Edge Lighting, incarcare si animatii pe telefon – Este vorba despre o aplicatie pe care am descoperit-o in Google Play si avand in vedere ca este bine pusa la punct si ca nu are reclame in interfata, m-am gandit sa o prezint.

Este gratuita, dar pentru cele mai bune rezultate si posibilitati multiple de customizari, ar trebui sa o cumparam si sa platim 7.49 lei. Nu este deloc un pret mare, mai ales pentru cei ce cauta un strop de customizare in plus pe telefoanele cu Android.

Iata si despre ce este vorba. Aplicatia aceasta se ocupa de restilizarea modului in care ecranul telefonului nostru arata atunci cand se incarca. Cele mai accesibile telefoane, nu au arata nimic pe display atunci cand telefonul se incarca si este in modul stand-by.

Aplicatia True Amps Edge Lighting

Dar sunt si telefoane scumpe care se bucura de tot felul de animatii placute. Aici intervine aceasta aplicatie, una care poate aduce pe orice telefon aceste animatii. De fapt, animatiile le alege si le customizeaza utilizatorul.

Daca telefonul este unul cu display AMOLED, OLED sau Super AMOLED, rezultatele sunt si mai ok deoarece efectele sunt mai interesante, inclusiv atunci cand se lumineaza marginile ecranului. Putem activa si un fel de always-on display. Pe langa informatii in timp real si animatii referitoare la incarcare, putem vedea si notificarile pe care le primim pe telefon (in versiunea full a aplicatiei).

Animatiile pe care le putem seta sunt destul de multe, interfata aplicatiei fiind una simpla si intuitiva. Aplicatia detecteaza si sursa de incarcare (charger sau USB), arata inclusiv timpul ramas pana la 100%, data, ora, etc.

Mai jos, las cateva capturi de ecran, eu am folosit numai versiunea gratuita a aplicatiei. In cazul in care considerati ca va place si ca aveti nevoie de asa ceva, o puteti descarca de aici (se poate cumpara versiunea full din interfata).

Aplicatia True Amps Edge Lighting

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here