Acasă Aplicatii telefoane Android Remove.bg sau cum indepartezi fundalul pozelor pe telefon

Remove.bg sau cum indepartezi fundalul pozelor pe telefon

0

Remove.bg este un site, dar si o aplicatie pentru Android / Windows. O folosesc destul de des in aceasta perioada (cea pentru PC) si isi face treaba cat se poate de bine. Aplicatia respectiva este capabila sa indeparteze fundalul unei fotografii, o functie pe care multi o cauta.

Acest proces poate fi facut si manual, insa nu pe telefonul mobil. Pe Windows necesita mult timp, aplicatii speciale si ceva cunostinte. Acest serviciu este gratuit in cazul in care nu esti pretentios, adica nu vrei ca poza respectiva sa aiba o dimensiune mare, adica cea originala.

Cu toate ca nu am utilizat versiunea pentru Android, din cate am observat nu sunt diferente si rezultatele sunt cele obtinute si pe platforma Windows. Daca iti trebuie rezultate profi, instalezi aplicatia si iti cumperi credite. Fiecare credit consumat, reprezinta o poza cu fundal indepartat (format png sau jpeg). Iata cum arata aplicatia pe PC, vedeti in partea de jos creditele pe care le mai am active:

Iata si preturile. Dar asa cum aminteam si anterior, cred ca pentru un telefon mobil este buna si versiunea gratuita. Pozele convertite nu vor fi la dimensiunea originala, dar nici nu se vor vedea foarte rau. Imi place ca aceast serviciu este extrem de rapid.

Vreau sa spun ca incarci poza si rezultatul iti este returnat aproape instant. Daca ai sta in Photoshop (sau in alte programe) sa indepartezi manual fundalul din jurul unui subiect, ti-ar lua foarte mult timp.

Aplicatia pentru telefonul mobil / ideparteaza fundalul pozelor:

Versiunea gratuita (pentru mobil) poate fi descarcata de aici. O instalezi pe smartphone, incarci poza in program si aproape instant vei primi poza (si in format png) fara niciun fundal. Apoi, o poti salva in telefon si o poti edita asa cum iti doresti. Nimic complicat!

Consider ca este genul de aplicatie care merita instalata si utilizata in cazul in care lucrezi intr-un domeniu in care ai nevoie de asa ceva. Sau pur si simplu pentru distractie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.