Acasă Aplicatii pentru telefoane Android 2020 Ce aplicatii mai instalam pe telefonul nostru? Iulie 2019

Ce aplicatii mai instalam pe telefonul nostru? Iulie 2019

0

Ce aplicatii mai instalam pe telefonul nostru? Probabil ca mai avem momente in care ne plictisim si ne uitam spre telefon. El este o solutie buna de a mai scapa de momentele de plictiseala si poate, ne uitam inclusiv spre Google Play.

Teoretic, aici ar trebui sa gasim jocuri sau aplicatii ce ar trebi sa ne tina ocupati, macar pentru putin timp. Avem ce instala, oferta este extrem de bogata. Putem descoperi aplicatii sau jocuri pe care sa le pastram, sau din contra, pe care sa le stergem rapid.

Deci, haideti sa vedem ce mai gasim prin Google Play. Nu neaparat aplicatii noi lansat si bune, mai rar dam peste asa ceva! Este vorba despre 3 aplicatii ce ar trebui sa ne relaxeze si sa ne scape de plictiseala, macar pentru putin timp!

1 – Fluid Simulation Free

Este o aplicatie pe care am descoperit-o si am instalat-o recent. Nu numai ca este buna in momentele in care nu avem ce face, dar o putem folosi si pe post de live wallpaper! Ce a nume poate face aceasta aplicatie?

Dupa instalare, vom observa ca pe display se vor afisa o serie de imagini colorate, o simulare de fluide sau daca vrem, un fel de plasma. La fiecare apasare pe display sau atunci cand facem swipe, pe ecran se va afisa o “explozie” de culoare, un joc de lumini foarte placut.

ce aplicatii mai instalam pe telefonul nostru? iulie 2019

Aplicatia are si destul de multe setari, pot fi customizate mai multe aspecte. De la intensitatea luminii si pana la modul in care acele particule se misca in momentul in care atingem ecranul, viteza, etc. Interesant este ca poate fi folosita si pe post de wallpaper, unul de tip live!

Descarca gratuit.

2 – Pottery.ly 3D– Relaxing Ceramic Maker

La prima vedere, pare o aplicatie pentru cei mici, sau una destinata celor ce sunt pasionati de asa ceva. Mai exact, de lucrul cu obiectele ceramice. De la conceperea lor si pana la decorare.

ce aplicatii mai instalam pe telefonul nostru? iulie 2019

Insa, aplicatia are peste 1 milion de instalari si este apreciata in magazinul de aplicatii. Poate fi instalata de oricine, sa spunem ca este tipul de aplicatie/joc. Una ce te va destinde putin si probabil ca te va relaxa. Trebuie sa concepi diverse obiecte din lut, sa le creezi si apoi sa le decorezi.

Recomand sa o incercati, chiar daca sunteti sau nu pasionati de lucrul cu obiectele ceramice. Este AICI.

3 – Antistress – relaxation toys

Peste 10 milioane de instalari si un rating foarte bun in Google Play, 4.4 din 5. Este vorba despre o aplicatie dedicata celor ce vor sa se mai relaxeze putin. Dupa instalare, iti apar o serie de unelte pe care le poti folosi pentru a scapa de stres.

ce aplicatii mai instalam pe telefonul nostru? iulie 2019

Sa desenezi cu creta colorata pe tabla, sa apesi pe un intrarupator, sa te joci cu bile metalice sau cu cateva cuburi din lemn, sa invarti un angrenaj din roti dintate, sa cu un spinner, un fermoar, sa ascuti creioane etc. Este extrem de interesanta 😉 AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here