baterie

Aplicatia Petal Search, alternativa Google pe telefonul Huawei?

Aplicatia Petal Search, alternativa Google pe telefonul Huawei?

Aplicatia Petal Search, alternativa Google pe telefonul Huawei – Daca ti-ai cumparat recent un telefon Huawei si mai ales unul produs in 2020, probabil ai observat lipsa aplicatiilor Google.

In acest caz, ai mai multe solutii. Poti alege sa-l returnezi si sa-ti iei unul compatibil, il utilizezi fix cum este si te bazezi pe magazinul Huawei AppGallery, cauti pe internet tutoriale si metode de a instala Serviciile Google Play.

Aplicatia Petal Search, alternativa Google pe telefonul Huawei?

Mai este o metoda, una care implica utilizarea aplicatiei Petal Search, cea despre care vom discuta putin in acest articol. O poti cauta pe internet (un browser) si o poti instala in format apk.

Este o alternativa si la Google Feed, dar si la un magazin de aplicatii. Are o interfata moderna si iti ofera inclusiv un flux de stiri impartit in categorii, poti cauta imagini sau videoclipuri.

Dar cel mai important aspect pentru un utilizator de Huawei, ai acces la unele aplicatii pe care nu le ai instalate pe telefon si pe care probabil le doresti.

Nu cred ca este totul roz si inca exista semne de intrebare. Atunci cand am testat un telefon Huawei fara Google, am incercat sa instalez unele aplicatii in format apk., altele in afara de cele din AppGallery.

Imi aduc aminte ca desi Netflix s-a instalat, aplicatia refuza sa functioneze, la fel si unele aplicatii pentru TV Online. Posibil ca Huawei sa rezolvat din probleme intre timp, dar cu siguranta ca mai exista incompatibilitati intre telefoanele lor si unele aplicatii populare.

Netflix, TV Online, retele de socializare, YouTube, Google Maps, etc. Este interesant ca in momentul in care vrei sa cauti o anumita aplicatie si sa o instalezi, vei constata ca esti redirectionat catre o sursa externa si ca nu exista o baza de date proprie.

Practic, esti automat trimis catre apkpure.com si de acolo vei descarca si instala aplicatia, tot in format apk. Pentru acest articol, eu am folosit un telefon full compatibil Google si nu am avut cum sa verific daca tot ceea ce descarc se si instaleaza sau functioneaza corect.

Oricum, iata cum arata aplicatia Petal Search, interfata, optiunile si setarile. Observ ca motorul de cautare nu este Google, se foloseste de Bing si ca exista posibilitatea de a adauga o bara de cautare direct pe ecranul de start.

Aplicatia Petal Search – galerie foto