Connect with us

Aplicatii telefoane Android

Descopera cine a folosit telefonul tau in absenta ta cu aceasta aplicatie esentiala

Published

on

Vezi cine ti-a atins telefonul fara stirea ta, TOP aplicatie in 2022 – Este o alta aplicatie interesanta pe care am descoperit-o la inceput de an si trebuie sa recunosc ca ideea de baza este una inedita, probabil ca nu sunt foarte multe titluri de acest gen in Google Play.

Are un rating cum rar mai vezi in Google Play, sunt 4.9 stelute din 5 posibile. A fost instalata de peste 10 milioane de utilizatori. Am instalat-o si eu pentru acest tutorial si mai jos puteti citi putin cam despre ce este vorba.

TOP aplicatie in 2022 – WTMP – Who touched my phone?

Aceasta aplicatie poate detecta, inregistra, filma sau fotografia persoana care a incercat sa deblocheze telefonul mobil, fara ca voi sa stiti sau sa vreti asta. Sa spuneti ca aveti telefonul pe masa sau pe birou si un coleg sau oricine altcineva se uita in el fara ca voi sa vreti asta.

Advertisement

Daca o instalati, o setati si o porniti, ea va va spune cine a umblat in telefonul vostru, la ce ora si in ce data si daca aveti noroc, veti primi si o inregistrare sau o poza cu vinovatul. Am spus “daca aveti noroc” deoarece in ciuda faptului ca functioneaza bine pe telefonul meu si a detectat atunci cand am testat, nu mi-a returnat si o poza sau un film. Am primit o imagine neagra.

Insa, in testul meu, mi-a spus ca am deblocat telefonul, mi-a aratat ora si data. Are si ceva setari diverse, dar nu am stat foarte mult sa o butonez, probabil ca nu am configurat-o asa cum trebuie.

La inceput, veti primi pe ecranul de start un tutorial si va trebui sa-l urmati, sa acordati ceva permisiuni cu atentie si apoi puteti incepe sa o utilizati. Ruleaza in fundal, teoretic ar trebui sa manance ceva baterie. Insa, nu ruleaza mereu. Va incepe sa culeaga date atunci cand o porniti si apasati pe butonul verde. Ideea este interesanta si sigur va fi apreciata de cine cauta asa ceva. Se descarca de aici si este gratuita.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement

Citite des