Acasă Tutoriale telefon Aplicatii simple cu care poti sterge fisierele de sistem Android

Aplicatii simple cu care poti sterge fisierele de sistem Android

4

Aplicatii simple cu care poti sterge fisierele de sistem Android si prin “fisiere de sistem” Android ma refer la aplicatiile instalate de catre producator sau de catre operator, cele ce sunt in plus si ocupa loc degeaba.

Desi am mai prezentat astfel de metode prin care poti sterge aplicatiile inutile de sistem, nu cred ca am adus in prim plan si aplicatiile din Google Play ce pot face asta simplu si comod pentru tine, dar mai ales sigur.

Se stie ca o metoda mai complicata este cea prin care instalam un manager de fisiere, acordam cu Super SU sau SuperUser (etc.) permisiunile aferente si apoi cautam si stergem aplicatiile sau fisierele care ne deranjeaza.

Insa, metoda de mai sus nu este chiar pentru toti, pot aparea probleme destul de mari daca te apuci si stergi ceva vital sistemului de operare! Trebuie sa stiti ca sunt si aplicatii de sistem care aparent sunt inutile dar care sunt esentiale ca sistemul de operare sa functioneze asa cum trebuie, multi nu isi dau seama, sterg aceste aplicatii si apoi telefonul refuza sa mai functioneze sau o face complet aiurea.

Din acest motiv, recomand folosirea unor aplicatii care sunt mai sigure in special pentru cei ce nu prea se pricep.

In Google Play sunt foarte multe si majoritatea ok, nu va pot recomanda una sau mai multe aplicatii deoarece unele pot fi incompatibile cu un anumit model de telefon dar compatibile cu altele. Din acest motiv, am sa va las un link catre intreaga oferta si apoi voi veti cauta, instala si folosi aplicatia care va place.

Atentie insa! Fara acces root nu faceti nimic, nu veti putea folosi aceste aplicatii! Intotdeauna fiti atenti la ceea ce stergeti si nu o faceti daca nu sunteti foarte siguri, mai bine intrebati inainte.

Recomand totusi aplicatia “dezinstalare“, are peste 10 milioane de descarcari si marele avantaj este acela ca va spune ce sa nu stergeti!

Aplicatii simple cu care poti sterge fisierele de sistem Android

Iata si aplicatiile de care va vorbeam, puteti sa instalati ce vreti, sa testati si sa o folositi apoi pe cea mai ok pentru voi.

4 COMENTARII

  1. Recuperează parola de la cont. Când ai făcut contul aveai niște întrebări secrete, un email alternativ și un nr. da telefon.daca nu este contul “tău” și nu cunoști aceste date caută pe google alcatel pixi 4 google account bypass. Găsești tutoriale

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here