Acasă Stiri Android Si Noutati Noutati: Vernee Apollo 2, Mars Pro, Apollo X, Thor E si Thor...

Noutati: Vernee Apollo 2, Mars Pro, Apollo X, Thor E si Thor Plus

0

Noutati: Vernee Apollo 2, Mars Pro, Apollo X, Thor E si Thor Plus, acestea sunt modelele pe care compania Vernee le-a anuntat oficial si a dezvaluit cateva dintre principalele specificatii tehnice, anul 2017 se anunta interesant pentru aceasta companie.

Ei vor fi prezenti anul acesta in cadrul MWC din Barcelona care sta sa inceapa (27.02-02.03) si este posibil ca acolo cei de la Vernee sa prezinte fizic aceste noi modele de telefoane mobile. Stim deja cele mai importante specificatii tehnice pentru Vernee Apollo 2, Mars Pro, Apollo X, Thor E si Thor Plus, detaliile nu sunt multe dar au fost deja trimise spre presa.

Pana sa va prezint cateva dintre specificatiile tehnice si poze, trebuie sa va spun ca cei de la Vernee nu activeaza de foarte mult timp pe aceasta piata care deja este foarte aglomerata si mi-au placut ca in 2016 nu au lansat multe modele de telefoane mobile, au preferat 3 modele dar mai mult decat ok, am pus si eu mana anul trecut pe Vernee Thor si am ramas placut impresionat de camera sa, articolul de review este aici.

Spre exemplu, cei de la UMi au lansat mai multe modele de telefoane mobile cu Android insa acestea sunt practic derivate ale unui singur model, tactica aceasta observ ca este destul de raspandita printre acesti mici producatori din China, nu este cazul si aici.

Mai observam totusi ca si ei continua practic cu modelele lansate in 2016, insa numai denumirile sunt apropiate, partea de design si specificatiile tehnice sunt diferite. Vernee Apollo 2, Mars Pro, Apollo X, Thor E si Thor Plus vor fi lansate toate pana in luna mai 2017 si cu siguranta ca vom afla mult mai multe in cadrul MWC.

Pana atunci, iata ce stim despre aceste noi modele:

Vernee Apollo 2 (doua variante)

Procesor Helio X30, 10nm si zece nuclee
8GB RAM, 128GB ROM 
6GB RAM, 64GB ROM

Vernee Mars Pro
Helio P25, 16nm, 8 nuclee 
6GB memorie RAM

Vernee Apollo X (lansare in martie)
Helio X20, decacore, 20nm
Android 7.0 OS

Vernee Thor E (lansare aprilie)

5.0 inch display 8.2mm grosime
5020 mAh capacitatea bateriei
149g greutate

Vernee Thor Plus (lansare mai)

6050mAh baterie
7.9 mm baterie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here