Acasă Stiri Android Si Noutati Apple va renunta la cabluri din 2020, un iPhone 12 “curat”

Apple va renunta la cabluri din 2020, un iPhone 12 “curat”

0
nofollow

Apple va renunta la cabluri din 2020, un iPhone 12 “curat”, urmeaza spiritul de turma si nu este deloc prima data cand se va intampla asta. Mai multe surse, sustin ca in 2020, telefoanele Apple (posibil iPhone 12), nu se vor mai incarca prin cablu.

De ce vor proceda asa? Este simplu, telefoanele se vor incarca printr-un charger wireless, acesta avand un pret cu mult mai mare fata de un simplu cablu.

Ganditi-va cat de mult vor castiga din vanzarea unor astfel de accesorii. Poate ca initial le vor oferi in pachetul de vanzare, poate ca posesorul telefonului va trebui sa le achizitioneze separat.

Nu cred ca un charger wireless va oferi o incarcare la fel de rapida in comparatie cu un cablu, sa nu mai amintim despre transferul de continut care se va face tot wireless sau Bluetooth.

iphone x, unboxing in limba romana si cateva pareri iphone 12

Automat, restul producatorilor se vor conforma si ei, inclusiv cei ce ne prezinta telefoane cu Android. Nu trebuie sa uitam ca Apple a lansat moda telefoanelor fara jack audio, tot ei au prezentat si acel notch de mari dimensiuni.

iphone x, unboxing in limba romana si cateva pareri iphone 12

Dupa ce Apple a pornit acest trend acum cativa ani, cu greu putem nominaliza un producator care sa nu aiba in portofoliu un model fara jack audio, sau unul fara “breton” generos.

iphone x, unboxing in limba romana si cateva pareri iphone 12

Deja toti producatorii castiga suplimentar din vanzarea de adaptoare audio si in anii urmatori, cred ca vor castiga si mai mult din vanzarea de incarcatoare fara fir.

Parerile sunt impartite, exista voci care sustin ca acesta este viitorul si pana la urma va trebui sa renuntam la cabluri, altii spun ca totul se rezuma la bani!

REVEDEȚI PREZENTAREA
general
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here