Connect with us

Stiri despre telefoane

Apple va renunta la cabluri din 2020, un iPhone 12 “curat”

Published

on

Apple va renunta la cabluri din 2020, un iPhone 12 “curat”, urmeaza spiritul de turma si nu este deloc prima data cand se va intampla asta. Mai multe surse, sustin ca in 2020, telefoanele Apple (posibil iPhone 12), nu se vor mai incarca prin cablu.

De ce vor proceda asa? Este simplu, telefoanele se vor incarca printr-un charger wireless, acesta avand un pret cu mult mai mare fata de un simplu cablu.

Ganditi-va cat de mult vor castiga din vanzarea unor astfel de accesorii. Poate ca initial le vor oferi in pachetul de vanzare, poate ca posesorul telefonului va trebui sa le achizitioneze separat.

Advertisement

Nu cred ca un charger wireless va oferi o incarcare la fel de rapida in comparatie cu un cablu, sa nu mai amintim despre transferul de continut care se va face tot wireless sau Bluetooth.

iphone x, unboxing in limba romana si cateva pareri

Automat, restul producatorilor se vor conforma si ei, inclusiv cei ce ne prezinta telefoane cu Android. Nu trebuie sa uitam ca Apple a lansat moda telefoanelor fara jack audio, tot ei au prezentat si acel notch de mari dimensiuni.

iphone x, unboxing in limba romana si cateva pareri

Dupa ce Apple a pornit acest trend acum cativa ani, cu greu putem nominaliza un producator care sa nu aiba in portofoliu un model fara jack audio, sau unul fara “breton” generos.

Advertisement

iphone x, unboxing in limba romana si cateva pareri

Deja toti producatorii castiga suplimentar din vanzarea de adaptoare audio si in anii urmatori, cred ca vor castiga si mai mult din vanzarea de incarcatoare fara fir.

Parerile sunt impartite, exista voci care sustin ca acesta este viitorul si pana la urma va trebui sa renuntam la cabluri, altii spun ca totul se rezuma la bani!

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
1 Comment

1 Comment

  1. Anonim

    martie 16, 2020 at 03:05

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des