Acasă Stiri Android Si Noutati OnePlus 8 Lite, producatorul incearca si cu un telefon mai ieftin

OnePlus 8 Lite, producatorul incearca si cu un telefon mai ieftin

0
nofollow

OnePlus 8 Lite, producatorul incearca si cu un telefon mai ieftin, nu ar fi prima data cand am putea asista la o lansare de acest gen. Ultima data, s-a intamplat in 2015, atunci aparea OnePlus X.

Probabil ca respectivul model nu a avut succesul dorit si cei de la OnePlus, au oprit dezvoltarea de telefoane mid-range. Au pus accent pe versiuni de top si asa cum stim, au facut-o destul de bine.

oneplus 8 lite

OnePlus 7 PRO, a fost telefonul care a surprins pe multi, ceva diferit fata de tot ceea ce ne prezentasera pana acum. Un display cu rata de refresh de 90Hz, amprenta integrata, diagonala mare, AMOLED curbat, procesor de top, camera retractabila, etc.

OnePlus 8 Lite oneplus 8 lite
OnePlus 8 Lite

Insa, in ultima perioada, se discuta tot mai des despre o noua versiune “Lite”, aceasta ar urma sa fie lansata in primavara anului 2020, au aparut chiar si randari.

Daca OnePlus 8 PRO ar urma sa soseasca cu Snapdragon 865, posibil ca OnePlus 8 Lite sa vina dotat cu un chipset Qualcomm din seria 700. Insa, este posibil sa apeleze si la un Snapdragon 845.

OnePlus 8 Lite

oneplus 8 lite

Pentru a tine pretul mai mic, pe langa procesorul de top, OnePlus ar mai renunta la un display curbat, la camera de selfie retractabila si nici nu ar mai integra multi senzori foto principali.

oneplus 8 lite

Randarile ne indica un telefon cu 2 camere foto principale, display plat, probabil constructie din sticla, insa nu se observa un senzor de amprente. Acesta ar putea fi totusi integrat sub display, asta se intampla si cu senzorul de selfie.

Cu siguranta, in perioada ce va urma, vom afla daca ecranul este un AMOLED, daca va avea o rata de refresh superioara, dar si restul detaliilor tehnice.

via

REVEDEȚI PREZENTAREA
general
Am folosit si testat multe telefoane cu Android, practic am luat la rand toti producatorii. Mereu m-am intors la Samsung. Acum, folosesc un Note 9 si pana in 2020, nu vad motiv pentru care sa renunt la el. Daca vreau o camera mai buna, pun mana pe DSLR. Update ;) Intre timp, am renuntat la Samsung si folosesc un OnePlus 7 PRO! Sa vedem cu ce o sa-l schimb si mai ales, cand!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here