Connect with us

Tensiunile politice ale acestui an se vad mai peste tot, inclusiv in domeniul telefoanelor mobile. Si nu numai cele ale anului 2022, putem merge mai intrecut si sa reluam povestea celor de la Huawei.

Desi situatia este usor diferita in cazul modelelor iPhone 14, concluzia este aproape identica. Pe fondul tensiunilor dintre Washington şi Beijing, Apple intenţioneaza sa inceapa cat de curand fabricarea modelului iPhone 14 in India.

iPhone 14 fabrica

India este a doua piaţa globala a telefoanelor mobile si acolo exista o fabrica unde deja se produc modele iPhone 13, dar este posibil ca Apple sa doreasca sa mute o buna partea productiei in aceasta regiune (mai exact in orasul Chennai) si sa inceapa inclusiv asamblarea tabletelor iPad.

iphone 14 india

Sa spunem ca se simte o usoara indepartare de China, gigantul american anuntand ca este in negocieri pentru a produce Apple Watch şi MacBook in Vietnam si in premiera. iPhone 14 va fi lansat in data de 7 septembrie.

iPhone 14 Pro nu va mai avea cunoscutul si celebrul notch, va aparea in premiera un design mai prietenos al ecranului. Veciul procesor A15 de pe iPhone 13 va fi prezent si in versiunile non-PRO ale lui iPhone 14, numai versiunea de top urmand sa primeasca noul chipset A16.

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra, și sunt pasionat de acest domeniu. Misiunea mea este sa ajut cititorii sa inteleaga mai bine lumea in continua schimbare a tehnologiei mobile si sa le ofer sfaturi utile pentru a face cea mai buna alegere cand vine vorba de gadgeturi si aplicatii Sper sa nu te dezamagesc cu niciun articol! Lectura placuta!