baterie

Galaxy S30 Ultra este AICI, iata pret si specificatii, dar si pareri

Galaxy S30 Ultra este AICI, iata pret si specificatii, dar si pareri

Galaxy S30 Ultra este AICI – Nu mai trebuie sa asteptati primavara anului 2021, puteti cumpara acum un astfel de telefon si veti plati pentru el o suma modica. Si in ciuda faptului ca acest smartphone costa atat de putin, veti vedea ca are dotari de invidiat (dar trebuie sa cititi pana la capat articolul)!

Galaxy S30 Ultra este AICI, iata pret si specificatii, dar si pareri

Haideti sa le luam putin pe rand si sa ne dam seama pe ce vom cheltui numai 471 lei! Pun link si catre magazinul de unde-l putem cumpara, dar veti vedea ca nicaieri nu scrie ca ar fi un Samsung.

Oricum, nu se face asa ceva, specificatiile respective sunt false in proprtie de 100%, la fel si imaginile de prezentare, chiar daca sunt randate.

Galaxy S30 Ultra este AICI, iata pret si specificatii, dar si pareri

-Display super generos, o diagonala de 7.2″!

-Aflam ca are un raport ecran/corp de aproape 91%, un adevarat record mondial.

-Apoi, rezolutia este si ea exceptionala, 1440×3200 pixeli.

-In partea din spate, observam in mod clar ca sunt mai multi senzori. In mod ciudat, aflam detalii numai despre unul dintre ele, cel cu 32MP.

-Din pacate, camera de selfie nu este una retractabila. 16MP si aflata intr-un colt.

-Procesorul are nu mai putin de 8 nuclee, se pare ca acest model a trecut la MTK, modelul MTK6899. Nu cautati mai multe detalii despre el, in realitate nici nu exista. Dar din anunt, aflam ca este fabricat pe 7nm!

-Desigur, ruleaza sistemul de operare Android 10. Nu aflam ce interfata de utilizator.

-Bateria este si ea ok, nu mai putin de 5000 mAh.

-Aflam si despre conectivitatea 5G, Bluetooth, WiFi, benzile 4G in care functioneaza, senzor de amprente integrat in display, Face ID, Radio FM si restul detaliilor pe care un cumparator ar dori sa le stie.

-8 sau 12GB memorie RAM si pana la 512GB stocare.

-Atentie! Reducerea de pret este una masiva! Practic, redus de la 10.815 lei, pana la 400 lei! Este cel mai bun Black Friday de pretutindeni.

Problema este ca anuntul este o minciuna in adevaratul sens al cuvantului si observ ca acest magazin este extrem de popular in Romania, ma refer la wish.com. 

Galaxy S30 Ultra este AICI, iata pret si specificatii, dar si pareri

Oare chiar nu exista o institutie care sa se sesizeze si sa interzica astfel de practici? Sau macar cei de la Wish sa faca ceva (daca pot si daca doresc). Inteleg ca este o platforma pe care mai multi utilizatori isi pot posta anunturi.

Si stati linistiti, Galaxy S30 Ultra Nu este aici. Cel putin nu acum si nu Samsung. Probabil ca cei de la Samsung au puterea sa faca asta, dar nu doresc sa se complice si stiu ca este un fenomen care nu poate fi eradicat.

Acesti vanzatori se folosesc de o denumire inregistrata si nu este ok. Nu cumparati asa ceva. In realitate, specificatiile sunt cat se poate de banale, chiar daca in anunt nu ni se specifica.