Acasă Tutoriale telefon

Cum sa ai mai multe fps-uri in jocurile pe telefon

0

Cum sa ai mai multe fps-uri in jocurile pe telefon – Ne vom juca din nou in Developers Options (Optiuni Dezvoltator) si vom activa o functie ascunsa acolo. Este vorba despre Force 4x MSAA. Teoretic, activand sau bifand casuta respectiva, telefonul va rula jocurile o idee mai bine sau mai clar, probabil cu mai multe fps-uri.

Veti spune ca nu am dreptate si ca in momentul in care activezi, claritatea creste dar in schimb, vei avea mai putine fps-uri. Poate asa este, dar multi utilizatori sustin ca in cazul telefoanelor, se simte si un mic boost de putere.

Stati linistiti, daca nu bifati altceva pe acolo, nu se va intampla nimic rau. O setare utila mai ales pentru cei care au un smartphone usor mai slabut, sunt pasionati de gaming si cauta mai multe fps-uri in jocurile pe telefon. Fiind o functie default in sistemul de operare, nu avem nevoie de root sau de altceva.

34 Vezi fara root in Developer Options ce aplicatii iti incetinesc telefonul

Dar mai intai, sa vedem si sa intelegem ce inseamna Force 4x MSAA. MSAA inseamna Multisample anti-aliasing, o tehnica utilizata in graficele computerizate pentru a elimina numitele jaggies. Aceasta este denumirea artefactelor din imaginile raster. Ceva mai complicat si mai greu de inteles, dar nu ne batem capul prea mult.

Daca va jucati jocuri si pe PC, probabil ati vazut ca la setarile grafice, majoritatea au disponibile mai multe setari pentru performante. Printre acestea, se numara si MSAA. De ce sa nu incercam si pe un smartphone?

Mai multe fps-uri in jocurile pe telefon sau o calitate mai mare

Este simplu sa activezi Optiuni Dezvoltator, chiar daca unele telefoane au un meniu mai ascuns sau mai complicat. Nu pot face un tutorial universal, depinde de la un telefon la altul. Dar trebuie sa intrati in setarile telefonului, cautati numarul versiunii si apasati acolo de 7 ori.

Veti primi o notificare cand a fost activat. Apoi, trebuie sa iestiti de aici si sa mergeti in sistem. Acolo veti gasi noua ramura Optiuni pentru dezvoltatori. Daca nu o gasiti in sistem, folositi cu incredere functia de cautare pe care telefonul o are.

Dupa ce ati gasit, rasfoiti sau cautati Fortati MSAA 4X (sau Force MSAA 4X). Retineti ca este activa numai in aplicatiile OpenGL ES 2.0 si ca are tendinta de a “manca” mai multa baterie. Recomand sa testati si daca nu sunteti multumiti de rezultate sa o dezactivati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.