Asa arata Android 6.0 Marshmallow pe Huawei P8 Lite – de cateva zile, cei cu Huawei P8 Lite au inceput sa primeasca update de firmware la Android 6 Marshmallow, mai jos vedeti cateva capturi de ecran trimise de un cititor androidro,ro cee are un astfel de telefon.

Nu este mare diferenta la nivel de UI, as spune ca pentru un necunoscator diferenta nici nu exista, posibil o imbunatatire la nivel de stabilitate si de performante. Oricum, este de remarcat ca cei de la Huawei s-au miscat destul de repede si un model cu pret destul de bun a primit Android 6.0, inca sunt modele mult mai scumpe de la Huawei sau de la alti producatori ce nu au primit acest update.

Pana acum totul e foarte OK, se misca mai repede decat Lollipop, are 1,09 GB spatiu, instalarea a durat cam 40 de min prin netul Orange, n-a trebuit sa depozitez nimic, aplicatiile au ramas la loc, putine modificari pe ecran.

ccc Asa arata Android 6.0 Marshmallow pe Huawei P8 Lite in Romania
Cu aceste specificatii a fost lansat in mai 2015 modelul P8 Lite, pretul actual la liber este de 800-1000 lei, gratuit cu abonament de telefonie mobila in cadrul unor oferte.
Cam astea sunt primele pareri pe care le-am primit de la cel ce mi-a dat si capturile de ecran, Huawei P8 Lite chiar s-a bucurat de un real succes in Romania, fiind vandut in cantitati mari….

CITESTE SI:  Aproape 3000 USD, pretul lui HUAWEI Mate 20 Porsche RS

ALE L21C432B525, UI Emotion 4.o, Android 6.0 Marshmallow


1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

* Checkbox GDPR is required

*

I agree