Connect with us

Stiri despre telefoane

HTC Viverse, producatorul revine cu un nou smartphone

Published

on

HTC Viverse, producatorul revine cu un nou smartphone, asta dupa ce o buna perioada de timp nu mai auzisem nimic de aceasta companie, una care acum cativa ani era sus in topurile vanzarilor. HTC One, poate ca acesta este cel mai cunoscut si mai popular smartphone al lor.

In 2022, HTC revine cu Viverse, un smartphone ceva mai “complicat”. Acesta ar urma sa fie bazat pe platforma Metaverse, sa aiba un pret de aproximativ 1000 USD si sa fie diferit fata de telefoanele traditionale cu Android. Președintele și cofondatorul HTC, Cher Wang, a confirmat ca Viverse va fi construit pe o baza de tehnologii precum AR/VR, AI, blockchain și 5G rapid.

HTC Viverse

Lansarea ar urma sa aiba loc in data de 28 iunie 2022 si deja a fost amanata de cateva ori. Producatorul deja a batut palma cu Taiwan Mobile, Chunghwa Telecom și FarEasTone pentru a introduce noul smartphone in oferte. Asteptam cu interes sa vedem despre ce este vorba, se anunta un HTC diferit!

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des