Connect with us

Stiri despre telefoane

Asa arata in realitate Xiaomi Mi 10 Pro, primim si incarcare 65W

Published

on

Xiaomi Mi 10 Pro – il vedem intr-o serie de imagini ce apar a fi reale, cu adevarat. Apreciez ca nu au umblat prea mult la zona camerelor foto, chiar daca isi fac aparitia nu mai putin de 4 senzori.

Acestea nu sunt inconjurate de un inel generos, sunt mai discrete si parca mai greu de atins cu mana. Ne putem da seama ca spatele telefonului nu difera mult fata de cel al lui Xiaomi Mi Note 10, cel lansat in toamna anului 2019.

Pe de alta parte, cred ca vor aparea voci ce vor spune ca producatorul nu prea a muncit la partea de design si ca seamana prea mult cu alte modele lansate anterior.

Advertisement

Este versiunea PRO, va fi prezentata oficial in data de 11 februarie 2020, adica fix in ziua in care Samsung isi va dezvalui noile telefoane flagship, cele din seria S20. Xiaomi Mi 10 Pro va fi un smartphone 5G, concurent pentru varful de gama al seriei S20, dar cred ca la un pret mai atractiv.

Observam 4 camere foto principale, vedeta ar urma sa fie senzorul de 108MP, posibil cea de pe modelul Mi Note 10. Ecranul va avea o diagonala generoasa, peste 6.6″ si va fi un AMOLED cu amprenta integrata.

Doua camere foto pentru selfie, se observa in partea stanga a ecranului. Acumulatorul va avea o incarcare super rapida (65W), slotul pentru cartelele SIM se afla in partea de jos, langa portul USB Tip-C.

Advertisement

Probabil difuzoare stereo, senzor infrarosu si din pacate, nici urma de jack audio de 3.5mm! Xiaomi va prezenta acest telefon in mai putin de o luna, cel mai probabil in data de 11.02.2020. Este si data la care vom afla preturile, versiunile si toate detaliile tehnice.

Xiaomi Mi 10 Pro

Asa arata in realitate Xiaomi Mi 10 Pro, primim si incarcare 65W Asa arata in realitate Xiaomi Mi 10 Pro, primim si incarcare 65W Asa arata in realitate Xiaomi Mi 10 Pro, primim si incarcare 65W Asa arata in realitate Xiaomi Mi 10 Pro, primim si incarcare 65W Asa arata in realitate Xiaomi Mi 10 Pro, primim si incarcare 65W

Asa arata in realitate Xiaomi Mi 10 Pro, primim si incarcare 65W

via

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des