Connect with us

Stiri despre telefoane

OnePlus 8 PRO in imagini reale, ecran cu rata refresh de 120HZ

Published

on

Il vedem pe OnePlus 8 PRO intr-o poza ce pare a fi reala si aflam astfel ca probabil, utilizatorul va putea selecta din meniu rata de refresh a ecranului.

In cazul acestui smartphone, aceasta urca pana la 120 Hz, impresionant pentru un telefon mobil si mai ales pentru unul care nu este considerat a fi de gaming.

In setarile ecranului, apar chiar mai multe optiuni legate de rata de refresh, 60Hz, 90Hz si maxim 120Hz. Avand in vedere ca o rata de refresh mai mare inseamna automat si un consum in plus de energie, este bine ca vom putea alege setarea dorita.

Advertisement

OnePlus 8 PRO in imagini reale, ecran cu rata refresh de 120HZ

Este de apreciat faptul ca toti mai multi producatori aleg sa implementeze astfel de ecrane, experienta in utilizare este cat se poate de fluida si de invidiat.

Din pacate, nu este prima data cand aflam despre renuntarea la un mecanism motorizat pentru camera de selfie. Daca OnePlus 7 PRO se bucura de asa ceva, noua generatie va apela la o solutie mai neplacuta si probabil mai ieftina.

Cel mai probabil, ecranul va avea o diagonala de 6.65 inch si asa cum se poate observa in imaginea atasata, camera de selfie va fi integrata sub display. Senzorul de amprente va avea si el parte de o astfel de pozitionare.

Advertisement

In materie de specificatii tehnice, probabil ca procesorul va fi unul de tip Snapdragon 865, pana la 12GB memorie RAM si 4 senzori foto, asezati vertical, in mijloc. Cu siguranta ca telefonul va avea inclusiv conectivitate 5G.

Posibil ca telefonul va suporta combinatia 120Hz si rezolutie WQHD+ (2K). Se zvoneste ca Samsung Galaxy S20, va suporta si el 120Hz, insa numai la o rezolutie FHD.

Oricum, ambele telefoane vor veni in mai multe versiuni si este posibil ca cele mai scumpe sa se bucure de caracteristici in plus.

Advertisement

Mulțumesc pentru vizită! Scriu cu plăcere pe acest site și o fac de peste 10 ani. Telefonul meu de zi cu zi este acum un Samsung Galaxy S22 Ultra.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Citite des

Copyright © 2012 - 2024 androidro Portalul tău de noutăți și stiri din lumea telefoanelor mobile. Aici vei găsi cele mai recente informații despre telefoane, aplicații, actualizări software, dar și sfaturi utile. Telefon: 0768.779.750, Adresa: Strada Nicolae Labis 42, Brasov, Cod postal 500171