baterie

Cumparat din China, Xiaomi Mi 9T primeste Android 10 in Romania

Cumparat din China, Xiaomi Mi 9T primeste Android 10 in Romania

Cumparat din China, Xiaomi Mi 9T primeste Android 10 in Romania – informatia mi-a fost trimisa de catre Adrian Ionut, un cititor androidro.ro.

Telefonul a primit actualizarea astazi si am tinut sa precizez faptul ca a fost cumparat din China, este un aspect destul de important. Si asta deoarece, multi se tem de telefoanele ce nu provin direct din Romania.

Sunt potentiali clienti care cred ca telefoanele cumparate in special din China, nu ar primi actualizari, nu ar avea Google Play si nici nu ar functiona in retelele de telefonie mobila. Sunt si astfel de cazuri, este esential ca atunci cand vrei sa-l cumperi, sa verifici daca este versiunea globala. Aceasta informatie ar trebui sa fie expusa clar, in magazinele online.

Cumparat din China, Xiaomi Mi 9T primeste Android 10 in Romania

Telefonul este folosit in retelele Digi si Vodafone Romania. In capturile de mai jos, observam ca versiunea de MIUI este cea globala (11.0.4), actualizarea de securitate – ianuarie 2020, Android 10.

xiaomi mi 9t / k20

Daca aveti un Xiaomi Mi 9T, ar trebui sa primiti actualizarea si sa o descarcati printr-o retea WiFi. In cazul in care nu ati primit, sau aveti actualizarile automate oprite, va trebui sa accesati meniul de setari si sa intrati in zona “Actualizare sistem”. Aici, puteti cauta manual eventualele actualizari de sistem.